![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללכת לפירסר עם דרכון ולא עם תז יעבוד?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אבל -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני אלך לכתוב את העבודה
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספטימוס היפ!!! עוד מישהו פה מכיר כישופ חוץ ממני???? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוישש איזה מבאס -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד איפה את טוב למישהו יש משהו להציע/לבחור ממה שאמרתי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:38 PM
|
||||||||||
כן אכן כן. מה איתך?? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלושה סימני שאלה מיותרים אני לא עונה לך בצורה הזאת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
מה חשבת זה מ ד ה י ם אבל אני רוצח את המתרגם כי הוא לא מתכוון לתרגם את הספר השביעי וסדרת ההמשך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
ספטימוס היפ!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כישופ קראתי פעם אבל רק תספר הראשון אוח לא הציטוט הנכון חח -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הבאתי רישיון זו תעודה מזהה, אז לא נראה לי שתהיה בעיה תצלמי את תעודת הזהות בטלפון שיהיה לכל מקרה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:39 PM
|
||||||||||||||
לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:39 PM
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיון למה? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |