![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:39 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא נוד חדש
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:39 PM
|
||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכינוי הבא שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:40 PM
|
||||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המטרה הייתה שהיא תגרום לי להגיב ואז אני אגיב שאני לא מכיר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן לאן נעלמת, לקח לך זמן לראות שיש חדש -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה רוזנ עכשיו תענה. אה בעצם אני לא צריכה את התשובה שלך. עזוב. כל עוד קרמיט מכיר אין בעיות. מה?!? אני אצטרף אליך! רק שנייה אני אביא... מה כדאי אקדח או רובה? מה יכאב הכי הרבה?? רוזנ ראיתי עכשיו את ההודעה. תתנצל או שאני אלשין עליך להודיה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
ורד
|
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי להיות ילדה טובה ולהכניס כלים למדיח ואז להעביר את הכביסה למייבש -------------------- אלה אחת
|||||
|
|
||
נכון מאוד
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:41 PM
|
||
ורד בואי
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי תז, אין לי כוח להוציא ובדרכון יש תאריך לידה אז אני אוכל גם להראות שאני בת 16 (עוד חודש ): ) אז בראש שלי דרכון יעבוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אממ תעשה אבל כינוי בעברית כי באנגלית זה מעצבןן -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:42 PM
|
||||
מאיזה נסיון את מדברת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו כבר איפה ליאור לעזאזל?!?
מעצבנת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:43 PM
|
||||||||||||||||||
אז את מצמצמת את האפשרויות לאביב ישן, קיץ יתעורר וקיץ מתעורר אלא אם יש לך עוד רעיון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 19:43 PM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקשר ניסיון אני פשוט שונאת אנגלית -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |