![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:44 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את מה שכתבת וזה נשמע נכון
לי אף פעם לא היה כוח להגיב בדיונים. זה הרבה לכתוב. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:46 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שגם לי עד עכשיו, אבל הייתי עד כדי כך משועמם שהייתי חייב לעשות משהו :(
עריכה: ותודה לול שכחתי להגיד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:48 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות יצא מהלקום מוקדם משהו טוב
Update: אח שלי יצא לסלון והסתכלנו אחד על השני לכמה רגעים במבטים מתים -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:52 AM
|
||
כן
זה הזכיר לי את הסמלש שלך הבן אדם נראה כמו זומבי או שזאת נקבה קצת קשה לראות אופס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:54 AM
|
||
לול, זה בן. (אחלה בן)
כן חח זה די מתאים לשיר וצבע השיער שלו יפה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:56 AM
|
||
אה לול
האמת שאני מעדיף טבעי בדכ אבל לפעמים גם צבוע זה נחמד תגיד ריין, יש/יהיה לך כוח להשתתף בפעילות שלי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 06:59 AM
|
||
כן גם אני, אבל יש לי חולשה לצבע הזה.
שקט כל הקוראנים צובעים שיער. כתבתי שקט אבל בהתחלה יצא לי שוקו ועכשיו יש לי חשק לשוקו. אתה מתכוון לזה במדפ? כמובן. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:02 AM
|
||
האמת שכל הסינים, הקוריאנים, היפנים וכל תרבות אחרת שדומה להם וקרובה אליהם (אבל לא איראן וכאלה) די נראים הזויים
רק צריך לראות את הפרסומות של היפנים ולנסות לישון בלילה בלי לחטוף סיוט יו גם לי אני אכין עוד מעט ויששש לול השתלטנו לכולם על הנו"ד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:06 AM
|
||
נכון! נראה לי שהם התרבות היחידה שאנשי אירופה לא ניסו והצליחו (אפילו בקטנה) להשמיד, אבל זה לא משנה.
הזוי? בוא לא נתחיל לדבר על המאכלים שלהם. אין לי מושג גם על איזה פרסומת אתה מדבר אבל אני מסכים. כןןן כל הכבוד לנו. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:07 AM
|
||
אוי לא המאכלים
אה ומדהים אני יכול לשלוח כאן אם אתה רוצה לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:08 AM
|
||
זו כזו פרסומת שבשמים באמצע אנימה?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:10 AM
|
||
לא לא
כאילו יכול להיות הפרסומות שראיתי באנימה לא היו כאלו אבל קח https://m.youtube.com/watch?v=uhclZYhjuqk אוי ואבוי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:12 AM
|
||
אומייגאד זה הדבר הכי טוב שראיתי בחיי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:13 AM
|
||
לול
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 07:14 AM
|
||
זה כזה דבילי, ומשום שאני ישראלי אני אוהב דברים דבילים.
ראית איך עוד שני משתמשים הגיעו לפורטל? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |