![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 00:53 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד קטע שכתבתי כשאבא שלי שבר את הגיטרה
![]() --- זה חסר לי. זה כל כך חסר לי... חסר לי לפרוט על המיתרים, שבשבילי, הם מיתרי הלב. חסר לי לשיר, בזמן שאני מנגנת. חסר לי להרגיש, בזמן שאני עושה, את הדברים, שאני אוהבת. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 02:33 AM
|
||||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, זה מדהים. באמת שאין לי הרבה דברים להעיר עליהם (וכמעט תמיד יש לי, אז קחי את זה כמחמאה), אבל אני אנסה. אני אוהבת את המבנה שאת נוהגת להשתמש בו; הוא מקסים ומתאים לך.
אני חושבת שכדאי להשתמש בנקודה אחת במקום בשלוש כדי להוסיף לתוצא האנגסטי.
וואו. מדהים ועוצמתי. ממש אהבתי. את מצליחה להעביר את המסר בצורה מצוינת. (:
שוב, חלק מדהים. יש לי צמרמורת קלה, במיוחד בגלל השורה הזאת:
עם זאת, אני מציעה להוריד את הפסיקים. אמנם זה קטע אנגסטי ונחוץ להוסיף הרבה פסיקים בקטעים כגון אלו, אך כאן אני מרגישה שזה קצת תוקע. ממש אהבתי, ולא התכוונתי לפגוע. אני מצטערת אם נפגעת. -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 04:39 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את באמת לא פוגעת, תודה רבה!
יכול להיות שאת צודקת, אבל הרגיש לי משום מה שאני צריכה לכתוב פסיקים. תודה! -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |