![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 27 2017, 11:37 AM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלג של שחור
נוטף על פניי גשם של קור שיסתדרו בלעדיי. הם לא מבינים, חושבים שאני משקר בטוחים שימצאו הוכחה לחשד שבלבם מנקר. אז נחשו מה? אכן שיקרתי כל חיי חשבתי שאוכל להתחמק אז נחשו מה? לבדי תמיד שרדתי ואני מקבל את העול החונק. שלג של שחור נוטף בידיי בד צחור מחמם בלעדיי ימים ושבועות ארוכים חודשים, שנים, עשורים רחוקים אנשים נוספים, שיפצו על החור החור העמוק, החור השחור. אפר שחור, אבדון מתקרב הילה של מוות, ריח דם צורב נוטפים מהשמיים, והאור היחיד מלאך בודד ולבן, יפה להחריד מגן על כולם, בלי שום דופי יגן על כולם, בזכות האופי שיקבלו את עצמם, שיחשבו מה להם מגיע ויזכו להישפט על ידי הרקיע. ~~~~~~ ת"ב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2017, 21:13 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שיר ממש ממש יפה, יצא לך טוב לדעתי ואהבתי מאוד את הדימויים של השלג ושל הבד והגשם, הם מאוד התאימו והוסיפו לאווירה לדעתי. אני חושבת שהאווירה הקצת אפלה באמת התאימה לשיר והצלחת להעביר אותה בצורה ממש טובה, ומאוד אהבתי את הבית הרביעי.
השורה הזו קצת ארוכה מדי לדעתי וקטעה לי את רצף הקריאה. מבחינת המשמעות היא מאוד מתאימה כאן, אבל אני באמת ממליצה לך לקצר אותה כי זה יסתדר כאן יותר טוב לדעתי ויקל על הקריאה. עוד משהו קטן שקצת הפריע לי, שהשתמשת בשיר בנקודתיים. בעיקרון זו בחירה שלך, אבל אני חושבת שבשתי הפעמים הן לא ממש התאימו אז לדעתי כדאי לך פשוט להוריד אותן.
ה'כיצד' הרגיש לי לא ממש קשור ודי מיותר כאן, אז אני ממליצה לך להוריד אותו - זה יסתדר כאן גם בלעדיו לדעתי. אני חושבת שהסוף היה ממש יפה, באמת אהבתי אותו והוא התאים לשיר. בקיצור, זה שיר מהמם ואת כותבת יפה, אני ממש מצטערת אם פגעתי ומחכה לקרוא עוד שירים שלך. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 22 2020, 18:09 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |