![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 7 8 [9] 10 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 13:04 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רציתי להרשים את הארי ולכן ניסיתי לבצע קסם שיהפוך את סקאברס לצהוב, אבל בדיוק אז...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2020, 23:09 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נכנסה הילדה ממקודם, זאת עם השיער המקורזל והשיניים הבולטות, ואמרה...
|
|
פורסם ב: Oct 12 2020, 19:45 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
"מה זה הלחש הזה?"
|
|
פורסם ב: Oct 14 2020, 01:04 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מעצבנת. אני מעדיף כמה שפחות פרסום. אחרי הכל, עוד חודש כבר נדע יותר מזה. הרבה יותר.
-------------------- סיקור פאנפיקאי - דולפין מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית. אני ווילי. לא וונקה, אלא- *נשימה עמוקה* סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם. הבנתם? וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום בא לי טוסט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2020, 23:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל אופן, לא ממש נותרה לי בררה אז אמרתי אותו בפניה. כצפוי, היא לעגה לו... האמת, היא הייתה ממש טובה בלחשים. אוף! בטח היא תהייה 'מצטיינת השכבה' או משהו. אבל אחרי כמה הערות מעצבנות, היא עזבה את התא.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 12:53 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והנה סוף סוף הרכבת הגיעה ליעד
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 18 2020, 17:36 PM
|
||
הוגוורטס זה דבר מדהים! מעולם לא חשבתי שזה כל כך מרשים!! המבנה, האורות, הכל! הארי ניגש די בטבעיות לאיזה אדם ענק, פשוט ענק והוא אמר לנו ללכת אחריו...
|
|
פורסם ב: Oct 19 2020, 00:50 AM
|
||
הוא אמר לנו להיכנס לסירות משוטים קטנות לשוט על האגם
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 01:04 AM
|
||
![]() מוגל |
לרגע חשבתי שראיתי משהו במים..מקווה שלא עכביש
|
|
פורסם ב: Oct 21 2020, 10:14 AM
|
||
נכנסתי לסירה אחת ביחד עם הארי, הרמיוני - הילדה המתולתלת ועוד ילד אחד.
הסירות שטו מהר כל כך. זה היה מגניב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2020, 15:32 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחרי שיט קצר להפליא, יצאנו מהסירות במהירות ואז, האיש הענק הוביל אותנו עם עששית אל עבר..
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2020, 23:17 PM
|
||
המקום הכי יפה בעולם!! הטירה נראתה כל כך מרשימה!! נכנסו אליה, עלינו במדרגות בחשש ו...
|
|
פורסם ב: Oct 25 2020, 14:09 PM
|
||
אישה גבוהה עם מצנפת שחורה והבעה קשוחה פתחה את דלת הטירה והובילה את כל התלמידים החדשים - כולל אותי - אל אולם גדול ומפואר, מלא בתלמידים.
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 00:25 AM
|
||
זה היה ממש מלחיץ! האישה המפחידה אמרה את השם שלי אז עליתי לאט לאט אל המקום בו היה הכיסא והמצנפת... התישבתי בחשש, ראיתי מזווית העין את הארי פוטר המפורסם, מאחל לי בהצלחה ואז המצנפת כיסתה את עיניי...
|
|
פורסם ב: Oct 29 2020, 00:27 AM
|
||
הייתי ממש לחוץ. המצנפת מלמלה באנחה בלחש בזמן שישבתי, משהו שנשמע כמו "אה, עוד וויזלי"..
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |