![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 03:45 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפלצת בתוך ארוני;
פורצת בחשכה, מרתיעה. מדברת אליי, בחלומותיי, חודרת אל ראשי. מזעזעת אותי. צרחות, בכי, מה לא? אבל כל זה לא מספיק. היא רוצה עוד, אז היא חוזרת. חוזרת כל פעם מחדש. כדי לראות עוד. היא ניזונה ממני. מהפחדים שלי. מהבכי שלי. מהצרחות שלי. ומהסודות שלי. אך גדלתי. אטמתי את מוחי. התפללתי שהכול היה רק חלום. שאין מפלצת, בתוך הארון. ______ ת״ב? זה מדבר עליי שהייתי קטנ.ה אז זה סוג של סיפור אמיתי... -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 03:56 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, וואו.
ברצינות, וואו. זה פשוט... מצמרר. אותי, לפחות. קודם, אני אדבר על הניקוד והחלוקה לבתים. לא כל כך אהבתי את האופן שבו ניקדת... אהבתי את האופן שבו ניקדת בשתי השורות הראשונות - אבל בשורה השלישית, פשוט התחלת לשים נקודה בסוף כל משפט. . זה נתן לי הרגשה שזה נגמר, שהמשפט נגמר, והוא לא צריך להיגמר. ועכשיו, לתוכן. אני באמת אהבתי את התוכן של הקטע הזה, בעיקר את השורות האחרונות. בהתייחסות למה שאמרתי קודם, ככה הייתי עושה את זה: התפללתי שהכל היה רק חלום. שאין מפלצת, בתוך הארון. שוב, זה בגדר הצעה. אבל בכללי, אהבתי את המשפטים האחרונים. זה פשוט סגר את הקטע בצורה באמת טובה. ברגע זה אני בהתקף צחוק בגלל משהו, אז מאוחר יותר אני אערוך או אגיב שוב ואוסיף דברים ![]() ח"ח על הקטע! קטע מצוין, לדעתי. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 04:01 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה!
תיקנתי :) -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 04:03 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה מאד.
אני חושב שהייתי קצת יותר מתחבר אם זה היה עם קצת חריזה. לפעמים היא יכולה להוסיף המון עוצמה ורגש. (כמובן אם היא לא סתם מאולצת) אבל ממש יפה. ואמיתי. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 27 2020, 15:20 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
זה מהמם!!!! על תפסיקי לכתוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2020, 16:19 PM
|
||||||||||||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, ליאור, ממש אהבתי. עם הזמן הכתיבה שלך משתפרת פלאים. זה באמת מדהים. אני זוכרת קטעים ישנים שלך, ובאמת שאין למה להשוות. כל הכבוד, את.ה ממש משתפר.ת! ![]() אמנם זה בהשראת הילדות שלך, אבל יש בזה הרבה מעבר. באמת מצמרר ויש לקטע הזה כל-כך הרבה פרשנויות אפשריות. באמת אהבתי, כל הכבוד. אני, בניגוד לשירה, דווקא כן אהבתי את הנקודות בסוף המשפטים - לדעתי, הן מוסיפות לתוצא הדרמטי והמצמרר.
*אליי **חלומותיי
וואו. ממש אהבתי. אני באמת יכולה לדמיין את כל זה, ועוברת בי צמרמורת. זה מדהים. הניסוח הזה מעביר את המסר בצורה מופלאה.
הפסיק והנקודה מרגישים לי מעט מיותרים. השורה הייתה יכולה להישמע נפלא גם בלעדיהם, כיוון שהם משמשים לרוב כמפרידים בין צירופי עניינים שונים, והעניינים הללו אינם שונים. אני ממליצה להחליף בפסיק.
וואו, זה מדהים ומטריד באותה הנשימה.
זה פשוט חלק כל-כך עוצמתי. מדהים, אין לי הערות. החלק הזה מוסיף כל-כך הרבה עומק לקטע.
*הכול לדעתי כדאי לך לחבר את כל זה לשורה אחת, כיוון שזה לא שיר שבו השורות צריכות להיות קצרות - אלא זה קטע, אז אין בעיה ממשית לחבר את הכול לשורה אחת. בחירה שלך, וגם כך זה בסדר.
אין צורך בפסיק, וגם כאן אני ממליצה לאחד לשורה אחת. כמובן ששום-דבר לא נכתב במטרה לפגוע. 3> זה באמת מדהים, והסגנון הזה מתאים לך מאוד. אני ממש מקווה לקרוא קטעים נוספים שלך! ![]() -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |