![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:07 PM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקראי את הפוסט הזה ששלחת שוב ותגידי לי באמת ובתמים שאת מאמינה שמי שכתב את זה לא כתב את זה בסרקזם מוחלט. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אומר בכלל? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אמור להביע? -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:10 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ושוב, את יוצאת מנקודת הנחה שחברי קהילת הלהט"ב הם בעיה שמחמירה את המצב. וטוב מאוד ש"מי שמוסמך לבריאות הנפש" (שאגב שאלתי על זה שאלה קודם והחלטת להתעלם ממנה לחלוטין) לא יעשה את זה יותר, זה בדיוק בדיון פה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:12 PM
|
||
בואי רגע באמת תסבירי לנו מה טוב בטיפולים האלה.
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:15 PM
|
||||
מחזק ^ נשמח לשמוע את הצד שלך בנושא הזה. אבל הצד שהוא באמת שלך, לא של מישהו שראית שפרסם על זה משהו באיזשהו מקום או רב שאמר לך לחשוב ככה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:19 PM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי אותו, והבנתי אותו, והצטערתי בשבילם, והבנתי שכנראה מי שעשה להם את הטיפולים לא היה מוסמך. אולי תביא אותם לפורטל, שנשמע מהצד שלהם. -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:20 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא יכול להיות מוסמך לעשות את הטיפולים האלו כי הם פשוט לא עובדים. לא חשוב מי יעשה את זה זה במקרה הטוב יביא למצב של הכחשה עצמית ובמקרה הרע להתאבדויות.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:21 PM
|
||||||
אני לא מדבר רק על הסיפור שלהם, אלא גם על ההשפעה של זה באפטר לייף. כל מילה בסלע וראיין ^ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:22 PM
|
||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין באמת אנשים שמוסמכים לעשות טיפולי המרה אין הכשרה מסויימת שמכשירה אותך לעשות את זה, זה חרטא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:27 PM
|
||
שאלתי אותך שתי שאלות לשתייהן לא ענית
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:38 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, אני אומרת לך באמת ובתמים שאני מאמינה שמי שכתב את זה לא כתב את זה בסרקזם מוחלט.
אני מדברת על הסמכה לרפואת הנפש.
שמי שרוצה להתחתן עם מישהו מהמין השני, יכול לעשות זאת בלב שלם.
זה אמור להביע שאני מצטערת לשמוע שאנשים שמחשיבים את עצמם דתיים הטביעו באורח החיים שלהם עבירה דאורייתא.
ממש לא!
זה אומר שאנשים שעושים את זה בצורה לא מזיקה, שמצליחה, לא ימשיכו לעשות את הטיפולי, ואילו ישנם משפחות שיכול להיות שעדיין ילחצו על ילדיהם לעבור את זה, על אף האיסור. -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:41 PM
|
||
להיות להט''ב זו לא עברת דת! לא כתוב בשום מקום שאסור להתחתן עם אותו המין!
אף פעם זה לא יהיה "חתונה עם המין השני בלב שלם" כי גם אם כן (וזה לא מצליח. אלא שזה כביכול הצליח להם הם בהכחשה) הם יהיו מצולקים נפשית ומה עשית בזה? במקום לעזור לבן אדם לקבל את עצמו את גורמת לו להיכנס להכחשה ולמצב נפשי נוראי. אם להיות להט''ב זו עברה, למה אלוהים ברא ככה אנשים? -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:42 PM
|
||
בפעם האחרונה, אין שיטה שמצליחה.
הסיבה היחידה שאנשים רוצים ללכת לטיפולי המרה זה כי הסביבה אומרת ששונה זה רע. ולמה שנעצור רק בטיפולי המרה? שאנשים שחורים יצבעו את עצמם בלבן, שיהודים ומוסלמים יתנצרו (זאת המילה נכון?) ואתם יודעים למה? כי זה מה שהחברה רוצה. זאת באמת הסיבה היחידה שמישהו אי פעם ילך לטיפולי המרה, כי אם מישהו נמשך לאותו המין שלו אז סליחה אבל אין לו שום סיבה לרצות להתחתן עם מישהו מהמין השני. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:43 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה
רחלי,אני לא יודע אם שמת לב אבל השתמשת בכל הדיון באותה כתבה ובאותו פוסט פחות או יותר, מה שאומר שכנראה לא מצאת הרבה מקומות בעד הטיפולים. לעומת זאת, הרבה מהאנשים פה מדברים על סמך ניסיון של חברים,כתבות גדולות וארוכות בהרבה ממה שקישרת וממקומות מגוונים. עם כל הכבוד למה שקישרת, זה עולם קטן וערוץ שבע שכידוע לרוב פה, הם עיתונים וכאלה של דתיים וכאלה שלפי הסטיגמה (ולרוב גם המציאות) תומכים בטיפולים. עכשיו,אני מאוד מעריך את ערוץ שבע ועולם קטן,אבל אני חושב שבדיון שבו את מדברת על נושא שיש קהילה נגדו,את צריכה להביא דברים מהקהילה ההיא כדי להוכיח ולא מהקהילה שבעד הדבר כי להביא הוכחות ממשהו שהוא בעד זה לא עוזר, זה רק מוכיח את הטענות של האחרים שאנחנו עיוורים ושהדתיים בעד הטיפולים. לדיון עצמו,אני נגד צורת הטיפול. מטרת הטיפול אולי (*אולי*) טובה אבל הדרך... לא ממש. אני חושב שאם רוצים להמשיך עם "טיפולי המרה" צריך למצוא דרך שלא תפגע במטופל ותעבוד ברוב המקרים ולא רק במקרים בודדים. כפי שאני רואה את זה כרגע,אנחנו לא קרובים לשם ולכן, עד שימצאו דרך לעשות את הטיפול בצורה טובה ומכבדת אכן עדיף שיעצרו אותו ויאסרו עליו. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |