![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 10:48 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראו, כשאוסרים טיפולי המרה, אוסרים אותם מהסיבה שהם גורמים לטראומות והתאבדויות. אוסרים את הטיפולים האלו, לא אוסרים שיחות עם פסיכולוג במטרה להבין יחד מה הנטייה המינית שלך אם אתה מבולבל ולא בטוח בנושא.
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 11:42 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אישית הבנתי מהציטוט שנתת שזה לא מישהו שעבר טיפול המרה וזה הצליח לו אלא ניסה לעבור וזה לא הצליח לו, אבל כנראה טעיתי. הרי בכל זאת כתוב שם ״אולי כדאי שאעבור שוב טיפולי המרה? אולי הפעם זה יצליח?״
בכל מקרה, גם אם טיפולי המרה באמת עובדים, את באמת חושבת שזה שווה את המחיר של הכחשה עצמית וטראומות נפשיות? אני אפילו לא ללכת עכשיו למקרים היותר נוראיים של פגיעה עצמית והתאבדויות. אבל כמו שאמרתי קודם וכמו שאני אגיד עכשיו - אין שום סיבה לשנות את הנטייה המינית שלך. את אומרת שאנשים רוצים לעשות את זה, אבל הסיבה היחידה שהם רוצים את זה זה כי הסביבה אומרת להם שלהיות להטב זה רע. מה שצריך לשנות כאן זה את התפיסה של הסביבה ולא את האדם עצמו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 11:46 AM
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפי מה שאני הבנתי, זה ככה: אז מה עכשיו? זה בסדר שאני כבר נשוי? (אחרי שעבר טיפולי המרה שהצליחו) שיש לי ילדים? או שהחוק פועל גם רטרואקטיבית? מה לעשות עכשיו כשכבר עברתי על החוק (שרוצים לעשות) והשתניתי. זה בסדר שאישאר נשוי? והילדים? אוכל לשמור אותם אצלי או שצריך להפקיד אותם ברווחה? יש מצב להתייחס אליהם כמו ילדי המסתננים? זאת אומרת לא חוקי אבל מעלימים עין? המדינה חשובה לי. אני איש שומר חוק. אבל מה לעשות עכשיו? אולי אלך שוב לטיפולים (כדי שהנטיות יחזרו להיות הפוכות)? אולי אצליח להשתנות שוב (לזרה, אל נטיות הפוכות). אחזור להיות קרוע בתוכי, מבולבל, מדוכא ובודד בדיוק כמו פעם (מתי שהיה לו נטיות הפוכות הוא הרגיש ככה). אני מבטיח! רגע, אבל טיפולים כאלה אסורים עכשיו. או שכאלה עדיין מותר כי בהם הנאורים דווקא תומכים? דבר אחד אני יודע: אני נשוי, יש לי ילדים ואני הכי מאושר שיש! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:16 PM
|
||
![]() מוגל |
סיגריות הורגות. מוכח. אף רופא לא טוען אחרת. מדוע לגיטימי למכור (או לייצר) סיגריות?
מדוע התחילו בכלל הדיבורים על לגליזציה של סמים?? זה הרבה יותר מסוכן מסיגריות. מדוע טיפולים פסיכיאטריים חוקיים? האם אי-פעם מישהו אחד(!) חזר כתוצאה מהם למוטב? אם יש לאסור (לשיטתך, תם) את טיפולי ההתאמה, יש לאסור כל הטיפולים הפסיכולוגיים באשר הם. אם יש גננות שמתעללות בילדים, כהמשך לאותה המתודה, נסגור את כל גני הילדים. אם יש הורים שאינם ראויים להיות הורים, נוציא את כל הילדים מכל ההורים באשר הם לחזקת הרווחה. הורים יודעים מה טוב לילדיהם, ורוצים את הכי טוב עבורם. גם אם הילד לא מבין זאת בזמן אמת, בעתיד הוא יודה להם, וינהג בילדיו כמותם. ילדים הם כן חומר לעיצוב ביד הוריהם. ישנו סיפור ידוע על חמור שהחליט לשבות מעבודתו. בעליו הזמין ווטרינר שבדק מה קרה ולא מצא כל בעיה. הווטרינר החליט לתת לחמור זריקת המרצה, ואם זה לא יעזור- זריקת הרדמה. שמע הכבש את דברי הווטרינר ומיהר לספר לחמור. בין רגע קם החמור על רגליו, והסתיימה השביתה. שמח על כך בעל הבית, ערך מסיבה ושחט את הכבש. מי אנחנו שנתערב? בן אדם רוצה להרוג את עצמו - שיהרוג. מה אכפת לך? לא הכרחנו אף אדם בוגר לעבור טיפולים. כל העניין הוא לאפשר למי שמעוניין בכך, לעבור את טיפולי ההתאמה. שוקולד חם- טיפולי ההתאמה הם בדיוק שיחות עם פסיכולוגים. לא יותר מזה. מוריד הגשם- לחנך את הסביבה זה פרוייקט קצת יותר מורכב מלחנך את החריגים. יתרה מכך: לחנך את הסביבה משמעו להכריח את כולם לעבור סוג של טיפול פסיכולוגי. אין בכוונתי להכריח אף אחד. לא את דובוני 'כפת לי ובוודאי לא את הסביבה הנורמלית. אם מישהו מרגיש מבולבל, ורוצה להיגמל מן הבלבול, וכתוצאה מכך מעוניין בעצמו לגשת לטיפול - מדוע לאסור עליו לנסות? כי לא תמיד זה מצליח? כי לפעמים יש תקלות? לפי הגישה הזו, יש לאסור על צניחה חופשית או קפיצות בנג'י, כיוון שגם שם לפעמים יש תקלות. ולפני שתתנפלו על המילה 'נורמלי', ההגדרה למילה זו היא מתמטית. הרוב הוא נורמלי, המיעוט הוא חריג. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:39 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההבדל בין הדוגמאות שאמרת לטיפולי המרה זה שדברים שאמרת זה רק חלק מהמקרים, טיפולי המרה זה תמיד. חוץ מזה סמים זה ממזמן מחוץ לחוק זאת לא דוגמה לגיטימית.
חוץ מזה, יש הבדל ענק בין לשנות מישהו לגמרי מאשר לשנות את איך שאנשים מתייחסים ללהט״ב. הרבה יותר קל לשנות את תפיסת הסביבה, כי זה גם הגיוני לעומת שינוי נטייה מינית של מישהו. טיפולי המרה זה לא ״לפעמים עם תקלות״. טיפולי המרה מעודדים הכחשה עצמית וב90% מהמקרים (אם לא יותר) זה גורם לטראומות ונזק נפשי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 13:56 PM
|
||
אוקי אני מתנגדת לרוב הדברים שפומיקי אומר, אבל הוא כן ציין דבר מאוד חשוב:
יש המון דברים שיכולים להזיק, במיוחד בתחום הפסיכולוגי. אם יאסרו טיפולי המרה, אז מה עוד חוסם אותם מלאסור את שאר הטיפולים הפסיכולוגים? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 14:02 PM
|
||||
מותר לי לשאול איזה בדיוק טיפולים עושים נזק ומה הנזק בדיוק? -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 14:46 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה. אני בן לשתי אימהות והנושא הזה מאוד בוער לי. קודם כל לחיות לפי מה שהטבע דורש מאיתנו זה לאוו דווקא לחיות כסטריטים ולאוו דווקא לחיות כלהט''בים. לחיות כסטריט או כהומו או כלסבית או כטרנס וכו', זה מה ש"הטבע דורש מאיתנו", ככה נולדנו וככה הטבע דרש מאתנו. הטבע הוא משהו אחר לכל אחד. לכל אחד הנורמה היא שונה.
לגבי טיפולי המרה. אני מתנגד בתוקף לטיפולים האלו מסיבה פשוטה. הם פוגעים בזכויות אדם בסיסיות. קודם כל, להכריח מישהו לעבור טיפול המרה, כמו שקורה כמעט בכל המקרים זה פשע שהעונש עליו צריך להיות. כלא. אני אפילו לא אכנס ואיך מבצעים את הטיפולים האלה למרות שזה. מאוד רלוונטי. אני חושב, שאלו שלא מסכימים איתי צרכים קודם להבין טוב טוב מה קורה במסגרת הטיפולים האלו ולא ישר להתנגד אל אלו שרוצים לאסור את הטיפולים. חלק אמרו שהטיפול עם הצליחו הרבה פעמים ואני כמובן לא מסכים איתם. גם אם טיפול כזה הצליח, זה עלה למטופל במחיר נפשי ענק שאי-אפשר להשיב לעולם! אני לא מבין איך אפשר לטעון שהטיפולים הם דבר חיובי אם אנחנו עדים להתאבדויות בתדירות מפחידה של מטופלים שלהם! עדיף להיצמד לחוקי הדת ולהישאר עם נזק נפשי עצום ואף לפעמים להתאבד מאשר להבין נטיה מינית של מישהו ולכבד אותה? הטיפולים האלו צרכים להאסר בתוקף ואני מקווה שהם אכן יאסרו. עוד דבר לגבי חוקי דת. בשום מקום בתנ''ך לא כתוב שאסור לאדם להתחתן עם אותו המין! האיסור הוא ספציפי יותר למעשים מסוימים בין גברים ולא לנישואים! יש לי חברות רבות וחברים רבים שההורים שלהם הומואים או שההימאות שלהן לסביות והם שומרים שבת, הולכים לבית כנסת יום יום, שומרים כשרות ומקימיים את המצוות שצוונו עליהן בתנ''ך יום יום! "ואהבת לרעך כמוך". איך ביחד עם טיפולי המרה בכפייה, שנאה בין הומופובים לקהילה המשפט הזה מתקיים? כמה פה אמרו שטיפולי המרה הן אסורים אך תמיד אפשר להוועץ בפסיכולוג. הבעיה בעניין הזה, היא שפסיכולוגים דתיים אומרים למטופלים שנטיתם המינית לא בסדר! פסיכולוג לא אמור לתת דעה על שום דבר כל כך חשוב בטיפול. הוא אמור לתמוך במטופל שלו ולעזור לו. לא לגרום לו לנזק נפשי בלתי הפיך! -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:12 PM
|
||||||||||||||||
לפי הטבע בני אדם אמורים להתחתן עם בני אדם מהמין השני.
דיון קצרצר שקשור לזה יש לפני מספר עמודים. בקיצור, לפי דעתי צריך לטפל באנשים אלו, לא לאסור לגמרי טיפולי המרה.
בטוח זה עלה למטופל המחיר נפשי כבד? ואם הוא דווקא שמח על השינוי? אני ממליצה לך לחזור ולראות את זה. הנה, הוא עבר את זה והוא מאושר.
ולא עלה בדעתך שאולי מחבלים מעט בסטטיסטיקות? נוסף על כך, אף אחד לא מכריח אותם לעבור את זה, ואם כן, אז זאת הבעיה, לא הטיפולים עצמם. אם כבר, אז צריך לדאוג שאף אחד לא יכריח אף אחד לעבור את הטיפולים האלה, ושזה יהיה רק בהתנדבות המטופל.
יש איסור כזה, נראה לי שבספר במדבר, כשאמצא את המקור אני אצטט לך אותו.
אני מצטערת לשמוע.
אני לא יודעת מה עם אנשים אחרים, אבל אני אישית לא שונאת את קהילת הלהט"ב. אני פשוט רוצה שתהיה האפשרות להשתנות, לאנשים החפצים בכך. -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:18 PM
|
||
להגיד שהלהט"בים רוצים להשתנות זאת אמירה הומופובית כי את באמת חושבת שזה דבר נורא כל כך להיות להט"ב עד שהם ירצו לשנות.
חוץ מזה, כמו שאמרתי כבר קודם, הטענה על לחיות לפי הטבע לא תקפה כי גם שיש להט"ביות בטבע, וגם שאם היית רוצה לחיות לפי הטבע היית גרה עכשיו במערה וצדה את האוכל שלך בעצמך. חוץ מזה, גם אם המטופל שמח על השינוי (שלא באמת קרה זאת סתם הכחשה עצמית), זה לא סותר את המחיר הכבד שהוא שילם על זה. זה נזק נפשי לכל החיים מה שעושים שם בטיפולי המרה. וחוץ מזה, כל מי שהולך לטיפולי המרה זה כי הכריחו אותו. גם אם לא בקטע של "אם לא תלך עכשיו לטיפולי המרה אני ארצח אותך", אבל בקטע של כל הסביבה לוחצת עליו שישתנה כי הם לא מסכימים לקבל להט"בים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:23 PM
|
||||||||||||||||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי קבע שלפי הטבע אנו אמורים להתחתן עם המין השני? למה לחבל בסטטיסטיקות? את מתעקשת על זה שכל העולם נגד העניין הזה ולא בצדק? זו סתם תיאורית קונספירציה, למה שמישהו יחבל בסטטיסטיקות? את לא יכולה להגיד שאת מצטערת לשמוע שהם נצמדים לדת כי הם יהודים לכל דבר! אם אין באף ספר את האיסור על כך, איך את יכולה להצטער על כך? התגובה הזו (אני מצטער על הביטוי) דוחה, מגעילה בוטה לכל דבר ועניין ויותר מכל-הומופובית. אני מרחם על צרות האופקים שלך. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:33 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מזועזעת מזה שהאתר הזה בכלל מאפשר לדיון כזה להתקיים ולהתרחב להיקף של 6 עמודים. מה קרה לכם? לפני 4 שנים דבר כזה בחיים לא היה מתקבל כאן
בפעם האחרונה שבדקתי בחוקים הגלובלים היה כתוב שאסור לפרסם כאן תוכן פוגעני כלפי קבוצות אוכלוסיה מסוימות... "טיפולים" כאלה מנצלים חולשה של אנשים שעדיין לא הבינו את עצמם והגיעו להשלמה עם מי שהם ופשוט מעבירים אותם גיהנום להגיד שזה סבבה להעביר את ה"טיפולים" האלה לאנשים ש"בוחרים" בזה זה בערך כמו להגיד שזה סבבה שילדה בת 14 תקיים יחסי מין עם גבר מבוגר כל עוד זה מרצון. יש גבולות שלא חוצים, ומעשים שמסוגלים להשאיר אנשים עם נזק פסיכולוגי נטייה מינית היא דבר מולד ואי אפשר לשנות אותו. הטיפולים ש"עובדים" רק מכניסים את האנשים האלה למצב של הכחשה עמוקה ולא בריאה, והטיפולים ש"לא עובדים" הם התעללות לכל דבר ועניין -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:36 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע. תנו לי להבין מה זה טיפולי המרה.
אדם משתמש בזכות שלו לחפש הביטוי, הוא אומר את דעתו. פועל על פי הלב שלו. ואז מכריחים אותו ללכת (ואל תאמרו שאנשים הולכים מבחירה. זה או שמכריחים אותם או לחץ עצום מחברים ומשפחה) לאדם שמשנה אותו לחלוטין? שגורם לו להיות כמו כולם? בסדר, אז כולנו נהיה רובוטים שלכם שעושים כל מה "שצריך" כדי שתאהבו אותנו. מקסים ביותר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:39 PM
|
||
"מכריחים אותו ללכת". במקרים כאלה, זאת הבעיה. צריך לדאוג שלא יכריחו אנשים ללכת, לא לאסור הכל!
-------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:51 PM
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיכוי סביר שההודעה שכתבתי לך בנו"ד תיבלע ותיעלם שם אז אני מעתיקה אותה לכאן בתור הטיעון האחרון שאני הולכת לתת כי אני לא חושבת שיש טעם ו/או היגיון בלהמשיך את הדיון הזה: לא רוצה להעליב אבל כל עוד את גם בת 12, גם לא מגדירה את עצמך כחלק מהקהילה הגאה וגם לא קראת מספיק על הנושא אין לך שום זכות להתווכח על הנושא מול אנשים שצברו יותר ניסיון מול הומופוביה ומכירים את הנזקים של טיפולי המרה יותר טוב ממך את מפיצה ומתעקשת כאן על דעות שאשכרה פוגעות בקבוצה שלמה של אנשים "בחירה" זה מושג יפה, אבל אם היה על מישהו לחץ חברתי עצום לעשן ולעשות סמים היית קוראת לזה לחץ חברתי ולא בחירה, נכון? לא יכולה להיות בחירה חופשית בנושא כל כך טעון ובעל קונוטציה שלילית. וגם בהנחה שכן יש לאנשים שעוברים טיפולי המרה את הבחירה החופשית שאת מתארת, הם נשארים עם נזק פסיכולוגי מטורף מזה. אי אפשר להגיד שדברים מזעזעים הם בסדר כי אנשים בוחרים לעבור אותם -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |