האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

טיפולי המרה||דיון
פורסם ב: Aug 9 2020, 15:55 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415
חפצי המשתמש: צפה

הדיון הזה מוגזם ופוגעני! עד שהפותחת של הדיון ואלו שקוראים לא לאסור את הטיפולים האלו יבינו על מה הם מדברים אני מחרים את הדיון הזה!

לאלו שרוצים, זה הקוד של התגובה:

CODE
[align=Center][SIZE=7][B][COLOR=red]ה[/COLOR][COLOR=orange]ד[/COLOR][COLOR=yellow]י[/COLOR][COLOR=green]ו[/COLOR][COLOR=blue]ן[/COLOR] [COLOR=purple]ה[/COLOR][COLOR=red]ז[/COLOR][COLOR=orange]ה[/COLOR] [COLOR=yellow]מ[/COLOR][COLOR=green]ו[/COLOR][COLOR=blue]ג[/COLOR][COLOR=purple]ז[/COLOR][COLOR=red]ם[/COLOR] [COLOR=orange]ו[/COLOR][COLOR=yellow]פ[/COLOR][COLOR=green]ו[/COLOR][COLOR=blue]ג[/COLOR][COLOR=purple]ע[/COLOR][COLOR=red]נ[/COLOR][COLOR=orange]י[/COLOR][COLOR=yellow]![/COLOR] [COLOR=green]ע[/COLOR][COLOR=blue]ד[/COLOR] [COLOR=purple]ש[/COLOR][COLOR=red]ה[/COLOR][COLOR=orange]פ[/COLOR][COLOR=yellow]ו[/COLOR][COLOR=green]ת[/COLOR][COLOR=blue]ח[/COLOR][COLOR=purple]ת[/COLOR] [COLOR=red]ש[/COLOR][COLOR=orange]ל[/COLOR] [COLOR=yellow]ה[/COLOR][COLOR=green]ד[/COLOR][COLOR=blue]י[/COLOR][COLOR=purple]ו[/COLOR][COLOR=red]ן[/COLOR] [COLOR=orange]ו[/COLOR][COLOR=yellow]א[/COLOR][COLOR=green]ל[/COLOR][COLOR=blue]ו[/COLOR] [COLOR=purple]ש[/COLOR][COLOR=red]ק[/COLOR][COLOR=orange]ו[/COLOR][COLOR=yellow]ר[/COLOR][COLOR=green]א[/COLOR][COLOR=blue]י[/COLOR][COLOR=purple]ם[/COLOR] [COLOR=red]ל[/COLOR][COLOR=orange]א[/COLOR] [COLOR=yellow]ל[/COLOR][COLOR=green]א[/COLOR][COLOR=blue]סו[/COLOR][COLOR=red]ר[/COLOR] [COLOR=orange]א[/COLOR][COLOR=yellow]ת[/COLOR] [COLOR=green]ה[/COLOR][COLOR=blue]ט[/COLOR][COLOR=purple]י[/COLOR][COLOR=red]פ[/COLOR][COLOR=orange]ו[/COLOR][COLOR=yellow]ל[/COLOR][COLOR=green]י[/COLOR][COLOR=blue]ם[/COLOR] [COLOR=purple]ה[/COLOR][COLOR=red]א[/COLOR][COLOR=orange]ל[/COLOR][COLOR=yellow]ו[/COLOR] [COLOR=green]י[/COLOR][COLOR=blue]ב[/COLOR][COLOR=purple]י[/COLOR][COLOR=red]נ[/COLOR][COLOR=orange]ו[/COLOR] [COLOR=yellow]ע[/COLOR][COLOR=green]ל[/COLOR] [COLOR=blue]מ[/COLOR][COLOR=purple]ה[/COLOR] [COLOR=red]ה[/COLOR][COLOR=orange]ם[/COLOR] [COLOR=yellow]מ[/COLOR][COLOR=green]ד[/COLOR][COLOR=blue]ב[/COLOR][COLOR=purple]ר[/COLOR][COLOR=red]י[/COLOR][COLOR=orange]ם[/COLOR] [COLOR=yellow]א[/COLOR][COLOR=green]נ[/COLOR][COLOR=blue]י[/COLOR] [COLOR=purple]מ[/COLOR][COLOR=Red]ח[/COLOR][COLOR=orange]ר[/COLOR][COLOR=yellow]י[/COLOR][COLOR=green]ם[/COLOR] [COLOR=blue]א[/COLOR][COLOR=purple]ת[/COLOR] [COLOR=red]ה[/COLOR][COLOR=orange]ד[/COLOR][COLOR=yellow]י[/COLOR][COLOR=green]ו[/COLOR][COLOR=blue]ן[/COLOR] [COLOR=purple]ה[/COLOR][COLOR=red]ז[/COLOR][COLOR=orange]ה[/COLOR][COLOR=yellow]![/COLOR][/B][/SIZE][/align]

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:36 PM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש
קבוצה: מתכנת
חרמשים: 70430
מגדר:male
משתמש מספר: 57704

קודם כל - אני נגד. מאוד, מאוד, מאוד נגד. מ א ו ד נגד.
זה נושא שמכעיס אותי אישית כל פעם שהוא עולה, בגלל הסיפורים הנוראים ששמעתי מחברים ומקומות אחרים.
אני מדבר פה מניסיון של חברים שלי וסיפורים ששמעתי מאנשים שאני מכיר, שלצערי ולרוע מזלם עברו את הטיפולים האלה.
נתחיל מזה, ואדגיש, שהטיפולים לא עובדים. יש בדיוק 0 הוכחות לזה שהם עובדים (ותכף נגיע להגדרה שלי ל"עובדים" כי אני בטוח שאנחנו לא מדברים על אותו דבר), ובהתחשב בזה שעד כה היו בין אלפי למאות אלפי אנשים בטיפולים הללו, הייתי אומר שזה לא מצביע על דברים טובים בכלל.
יש לי שני חברים מקהילת הלהט"ב, שההורים שלהם שלחו אותם לטיפולים האלה. הם מגיעים מבית חרדי, שמאמין מאוד בטיפולים האלה.
נתחיל ממה שהטיפולים האלה עושים מבחינה נפשית.
זה קודם כל מחזק את האמונה של המטופל שהוא לא בסדר - מה שהרבה פעמים קיים אצל חברי קהילת הלהט"ב בכל אופן כי הקהילה לא תמיד מקבלת אותם כמו שהם, ובעיקר אצל הקהילות הדתיות-חרדיות. האמונה שהם לא בסדר גורמת להם לפעמים (בשני המקרים שאני אדבר עליהם זה אכן קרה) לשנוא את עצמם ולהגיע לפגיע עצמית, ו/או לניסיונות התאבדות. חבר אחד שלי ניסה להתאבד פעמיים, בעיקר בגלל ההשפעה של הטיפולים שהיו לו.
אני מקווה שכולנו מסכימים שפגיעה עצמית זאת לא המטרה פה, ואני יותר מקווה שכולנו מסכימים שאין שום בעיה עם חברי קהילת הלהט"ב ככלל (למרות שלצערי אני יודע שזה ממש לא המצב).
נמשיך קצת עם איך זה משפיע מבחינה פסיכולוגית - אי אפשר לשנות את הנטייה המינית של מישהו. זה כתוב בדנ"א של בן אדם, וזה הוכח המון פעמים בעבר. ובפעם האחרונה שבדקתי, לא משנים את הדנ"א של מישהו בטיפולי המרה, נכון?
נגיע עכשיו למה שעושים בטיפולים עצמם. בשני המקרים של חברים שלי, הטיפולים היו ברובם ניסיון של ה"מטפל" לגרום למטופל לדמיין מצבים מיניים של בנות בדרכים שונות, ולהימשך למצבים האלה. זה נורא, זה מגעיל, זה לא משהו שצריך להיעשות בצורה הזאת וזה ממש לא המקום או הפורום המתאים לזה.
עוד קצת בנושא - ה"מטפל" של חבר אחד שלי ניסה לגרום לאותו חבר להיכנס עם המטפל למצבים מיניים שכאלו כדי "להראות לו שזה לא מצב טבעי" לטענת ה"מטפל". נו באמת! מישהו פה יכול להגיד שזה בסדר באיזשהי דרך??? מישהו?? אני באמת באמת מקווה שאין אף אחד כזה. כמובן שזה היה ללא הסכמה של המטופל ולחלוטין בניגוד לרצונו, אבל כמובן שזה לא משנה לאף אחד לצערי.
החבר השני שלי סיפר על מצבים בו ה"מטפל" ניסה "להעביר לו את המסר" שהוא צריך להתעניין בבנות בכוח, בכך שהוא פשוט הטריד אותו מינית כמה פעמים ולבסוף זה כמעט הגיע לאונס (חבר שלי הצליח לצאת משם לפני, למזלו, ולא בדיוק בדרך נעימה בואו נגיד).
שני החברים האלו שלי ניתקו קשר עם ההורים שלהם. הסיפורים האלה היו לפני שנה וחצי - שנתיים. אחד מהם עכשיו בעיר אחרת מההורים שלו וגר עם דוד שלו שיצא בתשובה ומקבל אותו כמו שהוא, והשני כנראה יעבור לגור בקרוב עם אח שלו שיש לו בית משל עצמו וגם הוא ניתק קשר עם ההורים.
יש כל כך הרבה סיבות לא לעשות את זה ובדיוק 0 סיבות שמצדיקות לעשות את זה.

עריכה: אופס שכחתי לכתוב את ההגדרה שלי ל"עובדים" למרות שזה ממש חשוב פה
הרבה פעמים רבנים ו"מטפלים" רואים שמטופל התחתן עם אישה ומגדירים את הטיפול כמוצלח. זה 100% בולשיט. אתה לא יכול לקבוע נטייה מינית בהתבסס על עם מי הוא התחתן, כי זה לא באמת עובד ככה.
לדוגמה, המנהלת שלי ביסודי הייתה נשואה בת 56 עם ארבעה ילדים, אבל זה לא אומר שהיא לא לסבית. היא כן לסבית. היא יצאה במשך שנתיים עם המורה לספורט בחשאי בגלל איזה בולשיט של משרד החינוך, הן התחתנו אחרי שנה בערך, והן מאושרות ביחד. כן, המורה לספורט הייתה צריכה לעזוב בגלל זה את בית הספר והמנהלת הייתה צריכה לתת את המשרה למישהו אחר, אבל זה רק מראה שעם מי אתה מתחתן לא אומר שזאת הנטייה המינית שלך.
אז ההגדרה של "עובדים" לא קשורה בשיט לנישואין בסוף. ההגדרה צריכה להיות למי אתה אשכרה נמשך, ואי אפשר באמת לדעת את זה חוץ מלשאול את המטופל אבל הוא הרבה פעמים ישקר כדי שיחשבו שזה עבד על מנת להפסיק את הטיפולים הנוראים האלו.
ושוב, אי אפשר לשנות נטייה מינית בלי לשנות את הדנ"א. זה ממש לא יעבוד.

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:45 PM
צטט הודעה

נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 66098
מגדר:female
משתמש מספר: 72606

אוקי, אני אחזור ואגיד, לפי דעתי צריך לפעול נגד מי שעושה טיפולי המרה ללא סמכות ונגד מי שמכריח, או עושה לחץ על אנשים לעבור את זה, במקום נגד הטיפולים עצמם, שלא פעם הוכיחו את יעילותם.

--------------------
רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס

User Posted Image

לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך,
קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף!
צוות החונכים שקד לילי וזיו,
אחרון חביב הוא אורי המזניב!

נפצח בשיר קורע לב
על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב!
אורירון חונך אהוב
פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב
מנסח בטיל כל אשכול
לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול"
שולח תגמולים על כל פעילות
יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות
סובל את הפשלות שלנו בלי סוף
רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף?

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:49 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17700
משתמש מספר: 62302

הטיפולים אולי הוכיחו את יעילותם מדי פעם, אבל כמעט תמיד הם הוכיחו שהם הורסים אנשים. כשהטוב מתגבר על הרע עדיף להשאיר, אבל כשהרע מתגבר על הטוב עדיף לעזוב.
אפשר לשאול אותך גם למה את חושבת שלהט"בים ירצו ללכת לטיפולי המרה מרצונם החופשי?

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:51 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (rainmaker @ Aug 9 2020, 16:39 PM)

אל תתפסו על שום דבר, אבל לפי דעתי רבים יעדיפו זוגיות פוריה, וילדים של עצמם, על פני חיים ללא ילדים, ורק אימוץ.

--------------------

User Posted Image

נפצח בשיר קורע לב
אורירון חונך אהוב
מנסח בטיל כל אשכול
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:51 PM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש

QUOTE (חנונית גאה @ Aug 9 2020, 16:35 PM)
אוקי, אני אחזור ואגיד, לפי דעתי צריך לפעול נגד מי שעושה טיפולי המרה ללא סמכות ונגד מי שמכריח, או עושה לחץ על אנשים לעבור את זה, במקום נגד הטיפולים עצמם, שלא פעם הוכיחו את יעילותם.

אם אפשר בבקשה שתקראי את העריכה שלי על התגובה כדי שהתגובה שלך תהיה יותר קשורה לנושא.

איזה סמכות יש לעשות טיפולי המרה בדיוק? מה כוללת ההסמכה הזאת?
ואני מבטיח לך שברובם המכריע של הטיפולים מכריחים ולוחצים המון לעשות את זה. את לא תראי את זה, כמובן, כי א) אין מצב שהמטפל ייתן לזה להיאמר, ו-ב) המטופל הרבה פעמים יישקר כדי לסיים את הטיפול סוף סוף או כדי שלא ייקרה לו נזק גופני (כן יש המון מקרים כאלה) מצד המשפחה או המטפל.
איפה הטיפולים האלה "הוכיחו את יעילותם"? מקור בבקשה, ומקור אמין, אל תתני לי אתר "טיפולי המרה זה טוב .com" כי זה ברור שזה לא אתר אמין ומאוד מוטה.

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:53 PM
צטט הודעה

"בכאב מצאתי אושר"

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2762
מגדר:
משתמש מספר: 72415

QUOTE (חנונית גאה @ Aug 9 2020, 16:41 PM)

אל תתפסו על שום דבר, אבל לפי דעתי רבים יעדיפו זוגיות פוריה, וילדים של עצמם, על פני חיים ללא ילדים, ורק אימוץ.

ילד מאומץ הוא ילד לכל דבר. אם אני נניח מאמץ ילד הילד שלי, אני אבא שלו. אם אני משתמש בפונדקאות הילד שלי, אני אבא שלו. אם מישהי משתמשת בתרומת זרע, היא אמא שלו. זה עיקרון שכדאי לך להבין.

--------------------
יונתן בואכה 15 מ. הספרים לשעבר הארי פוטר שר הטבעות

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:56 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

אף אחד לא יעדיף לצאת עם מישהו שהוא לא נמשך אליו רק בשביל ילדים. ילד מאומץ זה ילד של מישהו לכל דבר, ותמיד אפשר להשתמש גם בפונדקאות או תרומת זרע ואז זה בהגדרה שלך לילד של מישהו.
חוץ מזה, יש גם את ההטרוז שבוחרים לאמץ במקום להוליד, אז זאת הייתה דוגמה גרועה.

--------------------
he/him

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 16:58 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (אברפורת דמבלדור2 @ Aug 9 2020, 16:43 PM)

ילד מאומץ הוא ילד לכל דבר. אם אני נניח מאמץ ילד הילד שלי, אני אבא שלו. אם אני משתמש בפונדקאות הילד שלי, אני אבא שלו. אם מישהי משתמשת בתרומת זרע, היא אמא שלו. זה עיקרון שכדאי לך להבין.

ברור שכן, אבל זה עדין הרגשה שונה של ההורה, אם זה מהגוף שלו או לא.
ובעצם, אם אנשים לא ילכו לטיפולי המרה, אז זה לא אומר שצריך שזה יהיה מחוץ לחוק רק בגלל זה?
ופלג, רצית משהומ מאחד שעבר בעצמו? הנה

--------------------

User Posted Image

נפצח בשיר קורע לב
אורירון חונך אהוב
מנסח בטיל כל אשכול
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:00 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

טיפולי המרה זה לא מחוץ לחוק רק כי אנשים לא ילכו לזה. זה מחוץ לחוק כי זה ליטרלי התעללות באנשים. אין אף אחד שהולך לטיפולי המרה מבחירה חופשית, תאמיני לי.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:00 PM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש

מי את שתחליטי מה זה "זוגיות פוריה" עבור מישהו? לאף אחד אין שום זכות ולו הקטנה ביותר להחליט את זה בשביל אף אחד אחד. אף אחד.
סליחה? בלי להעליב אבל הטיעונים שלך קצת מטופשים. "וילדים של עצמם" מה אכפת לי אם הילד הוא שלי מבחינה ביולוגית או של מישהו/י אחרים ואני רק קיבלתי את הילד? הרי הילד זה ילד נכון?
"חיים ללא ילדים" אם רק תתנו לחברי קהילת הלהט"ב לאמץ ילדים/לעשות פונדקאות בלי להרוס להם את החיים אז הבעיה הזאת תיפתר בכזאת קלות.

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:02 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (ShToTaImagineIt @ Aug 9 2020, 16:50 PM)

מי את שתחליטי מה זה "זוגיות פוריה" עבור מישהו? לאף אחד אין שום זכות ולו הקטנה ביותר להחליט את זה בשביל אף אחד אחד. אף אחד.
סליחה? בלי להעליב אבל הטיעונים שלך קצת מטופשים. "וילדים של עצמם" מה אכפת לי אם הילד הוא שלי מבחינה ביולוגית או של מישהו/י אחרים ואני רק קיבלתי את הילד? הרי הילד זה ילד נכון?
"חיים ללא ילדים" אם רק תתנו לחברי קהילת הלהט"ב לאמץ ילדים/לעשות פונדקאות בלי להרוס להם את החיים אז הבעיה הזאת תיפתר בכזאת קלות.

בסדר. אז נגיד שלא ירצו. אז זאת סיבה להוציא את זה אל מחוץ לחוק?

--------------------

User Posted Image

נפצח בשיר קורע לב
אורירון חונך אהוב
מנסח בטיל כל אשכול
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:04 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

מוציאים את זה מחוץ לחוק כי צריך לעצור את זה כבר, כי זה התעללות לכל דבר. אנשים לא רוצים ללכת לטיפולי המרה אבל הם הולכים בכל זאת בגלל לחץ חברתי כזה או אחר. אם יוציאו את זה אל מחוץ לחוק, זה לא יקרה יותר.

--------------------
he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:05 PM
צטט הודעה

Eppur si muove

פרטי משתמש

QUOTE (חנונית גאה @ Aug 9 2020, 16:52 PM)
QUOTE (ShToTaImagineIt @ Aug 9 2020, 16:50 PM)

בסדר. אז נגיד שלא ירצו. אז זאת סיבה להוציא את זה אל מחוץ לחוק?

זאת ספציפית לא סיבה להוציא את הטיפולים מחוץ לחוק כי זה לא קשור לטיפולים אלא לאפטר לייף, כדאי שתביני את ההבדל
וכן, הטיפולים זאת התעללות באנשים, הם פוגעים פיזית ונפשית באנשים בצורה קשה מאוד ובמקרים רבים גם מביאים למצב של התאבדות. אני עניתי על כל זה כבר יותר מפעם אחת בתגובה הראשונה שלי פה, שעל פי התגובות שלך את בכלל לא קראת. אז בבקשה, לכי לקרוא אותה אם לא קראת, ואם כן קראת אז תתייחסי לזה ותביני שהטענות שלך לא עומדות בכלל נגד מה שאני הבאתי.

מסכים עם וראיין ^

--------------------
Legends Never Die

אתה/הוא

---------
פורסם ב: Aug 9 2020, 17:06 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (rainmaker @ Aug 9 2020, 16:54 PM)
מוציאים את זה מחוץ לחוק כי צריך לעצור את זה כבר, כי זה התעללות לכל דבר. אנשים לא רוצים ללכת לטיפולי המרה אבל הם הולכים בכל זאת בגלל לחץ חברתי כזה או אחר. אם יוציאו את זה אל מחוץ לחוק, זה לא יקרה יותר.

בטוח? אם יוציאו את זה אל מחוץ לחוק זה עלול להחמיר- כי מי שמוסמך לבריאות הנפש לא יעשה את זה יותר.

--------------------

User Posted Image

נפצח בשיר קורע לב
אורירון חונך אהוב
מנסח בטיל כל אשכול
בזכותו עוד נגיב בבולד
נארוב למטריל ונהנה מאוד
בסוף הפרויקט נהיה מנהלים
בזכות אורי, מלך החונכים
החונך אורירון המדהים
האורייונים אותך אוהבים

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (11) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025