![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (125) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 01:25 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מומין אמא תמיד מטפלת בכל
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבוש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבית קטן גרים בשלווה באהבהההה
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברבאבא!
8!!!!!!!!!!! -------------------- עומר
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב שי. -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אמרתי שליאור מדבר! תוהה אם לעשות הקדשת 12K עכשיו או מחר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 01:26 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבית קטן הם גרים בשלווה
באהבההה -------------------- הוזלי
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קולות שניים באהבההה (עם נענוע ראש מוזר לפני הקצב) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שי מספיק לשיר
-------------------- אלה אחת
|
|
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר. שלא תגנוב לי את ההצגה. 7!!!!! -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 01:27 AM
|
||||||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שי, קודם כול, קטע מקסים. הניסוח מדהים ומרתק, ובחירת המילה מעניינת מאוד. קטע קצר ולעניין - כל הכבוד! קשה למצוא קטעים שמסכמים בצורה כל כך טובה נושא כל כך גדול כמו טרולים. כל שורה ממשיכה את הקודמת בקלות, וזה מקסים. אין לי הערות, ויש לי מוח שלא עובד, אז אני מניחה שזה הכול ליום. מצפה בקוצר רוח לקרוא קטעים נוספים שלך! ![]() -------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
עם הרבה ידידים והרבה חבריםםםם
|
|
|
||||||||
היום ותקדיש אותי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עם הרבה ידידים והרבה חברים
בעמק קסום מומוזר הם גרים נפליג אל העמק המלא שמחה כולנו יחד כולנו יחד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ליאורוש אני רוצה להיות בהקדשה שלך ויהי מה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |