![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (125) « ראשון ... 99 100 [101] 102 103 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:29 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנננ אתה זוכרת אותי? -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:30 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעמום ארור
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:30 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כוח כוח וכוח -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:33 PM
|
||||
כנ"ל, אני בבידודדד -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:33 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות מה לעשות חוץ מלהשתעמם
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:34 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לנו"ד!
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:36 PM
|
||||||
החברה הכי טובה שלי אצל סבתא שלה עד שאחותה תצא מבידוד. והיא נכנסה היום! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:38 PM
|
||||||||
החברה הכי טובה שלי חולת קורונה, אז אנחנו כל הכיתה בבידוד (לא ביחד) -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
|||||||
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:38 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:39 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שזו העבודה הכי מפגרת שיצא לי לעשות
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:39 PM
|
||
איזו עבודה?
בוקר טוב פלג -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 29 2020, 14:40 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה עוד לא התחלתי ללמוד
למה אני גרועה בזה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כואב לי בכל הגוף
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
היי מי את?? אני מזהה את החתימה... -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
|||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב שירה
עבודה באנגלית נתנו לי לבחור 30 צירופים ואני צריך להסביר מה כל צירוף אומר באנלית אני צריך להסביר נגיד מה זה "how come"/"what about" ועוד, אבל באנגלית אני יודע מה זה אומר, אבל איך אני מסביר באנגלית מה זה what about עריכה: וואו אני באיחור הא הייתי צריך לצטט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |