![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (125) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 20:59 PM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעני שיהיה תגובה פעם בשנתיים בערך -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני שואבת שמחה מאנשים? אני??? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהיא לא עומדת בקצב של ההודעות פה (וגם אני לא) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים שלא אוהבים להיות טרול אבל נראים כמו אחד ![]() -------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||
![]() ---###--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח אוקיייי
מה כן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הולך לקרות -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 21:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נגמר האוכל חזרתי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא? דרך אגב תקרא לי לא אתם יודעים מי אלא זה שאין לנקוב בשמו -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
אחלה
-------------------- *יהודה* רופאים אומרים שכל עישון מוריד 10 דק' מהחיים וכל צחוק מוסיף 20 דק' לחיים מסקנה: צריך לדעת מה לעשן ![]() אההם... פעם ריקטו סמפרה אמר לי ככה על ייסורים
שאלתיו אם לפרסם וענה לי בפי קודשו ,אוקיי" ורציתי לקיים את דבר קודשו,
ולכן כל מי שרוצה להעניק לו ייסורים-בבקשה זה חשוב לו, ויזכה לשכרו בע"ה ובע"ה כמו שנאמר "בורא פרי העץ" (אל תנסו למצוא קשר בין מילה למילה בחתימה הזו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את. ואני פשוט רגילה. אה וראיתי את ההודעה באיחור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח לגמרי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 21:01 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע שאסור כמה משתמשים נכון? -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
חבר'ה, תנסו. רייבנקלו אמורים להיות החכמים, באמת! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה קלוריות במעט זמן? noice. -------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מוגל |
למר אתה-יודע-מי
תביט בפרופיל שלך -------------------- *יהודה* רופאים אומרים שכל עישון מוריד 10 דק' מהחיים וכל צחוק מוסיף 20 דק' לחיים מסקנה: צריך לדעת מה לעשן ![]() אההם... פעם ריקטו סמפרה אמר לי ככה על ייסורים
שאלתיו אם לפרסם וענה לי בפי קודשו ,אוקיי" ורציתי לקיים את דבר קודשו,
ולכן כל מי שרוצה להעניק לו ייסורים-בבקשה זה חשוב לו, ויזכה לשכרו בע"ה ובע"ה כמו שנאמר "בורא פרי העץ" (אל תנסו למצוא קשר בין מילה למילה בחתימה הזו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |