![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (125) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:43 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר שלי הכי יפהה
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:43 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף נו
כמה הפסדתי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:44 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרבה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! אנא המתינו מספר דקות בזמן שהבנק מתעדכן.
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו הינה אנשיםם
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
להביור, קטן נחמד! לא פוחד מאף אחד! תהיה ילד טוב, ותחבק טוב את הדוב! דרקון נחמד קטן של אימא, אל תבכה שן לך נעימה. אתה חמוד מאוד מאוד, אך אם לא תישן אהפוך אותך לוורוד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תשלח רגע קישור לבנק -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אז גריקילי קרקטוס, שמטילה את הביצים בקוצים של הקקטוס! "ואז, וואי יו הו! על גבעה די קרובה, ציפורים מטילות בכל הסביבה! משפחות שלמות מטילות המון בייצים יפות וטריות (?)" -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:45 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד שלושים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:45 PM
|
||||||||||||||
נו אז מה איתה? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:46 PM
|
||||||||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אָסַפְתִּי בֵּיצִים בִּזְהִירוּת גְּדוֹלָה, כָּל בֵּיצָה טְרִיָּה, כָּל בֵּיצָה מְעוּלָה, רַק בֵּיצֵי צִיפּוֹרִים סוּג רִאשׁוֹן, לא שֵׁנִי. לא לָקַחְתִּי בֵּיצִים שֶׁל יַנְשׁוּף יַשְׁנוּנִי כיִּ יָדַעְתִּי: בֵּיצָה שֶׁל כָּזאת מִין צִיפּוֹר - טְעִימָה כְּמוֹ אָבָק בְּתֵיבָה שֶׁל כִּנוֹר." -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם לי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
טנקיו 3> -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 22:47 PM
|
||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שלהישרף זה לא ככ נורא זה פשוט מעצבן כזה אחר כך -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |