![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (125) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:14 PM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז קדימה!! בא לי לחבק אותך עכשיו כי יש לך נמשים (לא רק בגללם לול) -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:14 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! גאה בך על ההשתתפות ![]() @אלה, מובן שצריך אותך! את תלמידת המכשפה בכבודה ובעצמה! הפעילות נסגרת עוד 3 דקות, מהרו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:15 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני! אני מוצא את עצמי חושב על משהו רנדומלי משום מקום ואז דוחס את זה בלי שום קשר לשיחות. גם לי אין לא את זה ולא את זה. חבל לנו. אני צריך לעשות תרגילים לגב אבל אין לי כוח :< אולי שניהם ראו אחד את השני בלי לדעת מזה בכלל. אני עייף בעיקר, לא יותר מזה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:18 PM
|
||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הפרצוף שלי נמשים. זה. סיוט. תודות לשלושה רבעים האשכנזיים שיש בי -------------------- עומר
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:18 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המוח שלי כל הזמן מריץ שטויות לא קשורות ואני מוצאת את עצמי כותבת בשיחות את כולן בע תרגילים לגב. אני אתן לו להתעקם כמה שבא לו כרגע, הוא דואב ומסכן ושי לא ראה אותו, לפי התיאורים שלי. זה היה יכול להיות מגניב אם כן לישון! -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:20 PM
|
||
אני הולכ.ת לרצוח את נעה.
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:21 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגמר הסקריבל
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ו...
הבנק התעדכן לפעם האחרונה! אז כן, אני ממש נרגשת לסגור איתכם את הערב הקסום, המופלא והבלתי נשכח הזה. ושלא תחשבו שלא אבוא לבקר שוב! וכעת, אתם בטח רוצים לגלות מיהם חניכיה החדשים של המכשפה, אז קבלו אותם במחיאות כפיים סוערות! רוזנטל - כינוי מוזר הודיה - היפיפייה הנרדמת סופי - A girl meets a world אז למה אתם מחכים? מזלטו אותם! אוהבת מאוד ואחזור לביקור, המכשפה 💜 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא הכינוי שלי! אבל יאי. מה עושים אם אתה החניך החדש של המכשפה?
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:22 PM
|
||||
זה לא סיוט, זה שלמות. -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מגניב
וזה עוד כשהגעתי באיחור מטורף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי ליאור עכשיו תקשיב לי ותקשיב לי טוב
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:23 PM
|
||||||
את נורמלית?!?! את יודעת איזה סיוט זה שנשרפים בנקודת נמשים?!?! -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:23 PM
|
||
תודה רבה! השגיאה תוקנה.
שימו לב, מהיום אתם חניכיי, ואנחנו נשקוד רבות ונלמד יחדיו על כוחות הקסם הרבים בעולמנו. אוהבת 💜 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:24 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת חניכיה החדשים של המכשפה?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |