האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

לפתוח פה לשטן || תם, טריגר: נסיון התאבדות
פורסם ב: Jul 28 2020, 23:50 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223
חפצי המשתמש: צפה

האתגר, שוב מהפודקאסט הנהדר start with this: לכתוב קטע בגוף שני שמתחיל ב״you knew it was a bad idea, but you did it anyway״ ומסתיים ב״you still have 20 more to go״.
התרגום של המשפט השני היה לי לא קל אבל יאללה נלך על זה. לא עבר בטא כי אין לי כוח, אין כל כך חלוקה לפסקאות כי.......... גם אין לי כל כך כוח, 326 מילים. אשמח לת׳׳בים אבל כל התגובות מתקבלות!! :)
טריגר נסיון התאבדות!!! אם זה לא עושה לכם טוב אל תקראו בבקשה רבה אני לא רוצה לגרום לאף אחד אי נוחות. בכל הרקע הפסיכולוגי וזה אני כמעט ולא נוגע.ת פה כי מאז 2017 הבנתי שאין לי הסמכה פסיכיאטרית, זה פשוט הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשראיתי את האתגר הזה.

---

ידעת שזה רעיון רע, אבל עשית את זה בכל מקרה. יש שיגידו שככה תתאר.י את החיים שלך כמכלול, אבל איך אפשר להאשים אותך? מעטים האנשים שיודעים בדיוק מה הולך לקרות להם ומתי. לך, בניגוד לרוב האנשים, יש את הפריווילגיה הזאת. את.ה זוכר.ת את חייך הקודמים, ואת.ה יודע.ת - בניגוד לכל כלל פיזיקה הגיוני - בדיוק כמה עוד נשאר לך לחיות בחיים האלה. את.ה יודע.ת שכשתמות.י פשוט תמצא.י את עצמך תינוק.ת במקום חדש עם משפחה חדשה, וזה מה שגורם לך לפחד פחות ופחות מהמוות. האפתיה הזאת כלפי עצמך היא היא מה שגרם לך לעשות את זה. ניסית לאתגר את הגורל, לראות כמה יש לך שליטה על החיים שלך, והנה את.ה. כל מה שניסית זה לראות אם את.ה יכול.ה למות לפני הזמן שנקבע לך. הרי אין דרך טובה יותר להתגרות בגורל. עוד לפני שקפצת מהגשר ההוא, ידעת שזה לא רעיון טוב - אם איכשהו תשר(ו)ד.י את הנפילה הזאת, אם איכשהו כשהגוף שלך יתנגש בכביש עדיין תהיי.ה בחיים, את ימיך האחרונים בחיים האלה את.ה תצטרךי לבלות בחברה לא מאוד נעימה. ועדיין, הייתה בך התקווה הקלושה שהמעשה הזה יהיה מספיק חזק לתת לגורל את המכה שהוא היה צריך לקבל ממך. זה לא כל כך עבד, אבל התוצאות היו הרבה יותר מעודדות ממה שציפית. הכביש שנפלת אליו היה ריק, וכשנחתת, לא הרגשת שהעצמות שלך נשברו. יכול להיות שהיה לך זעזוע מוח - אולי תזכורת של הגורל לזה שלא כדאי כל כך להתעסק איתו - אבל חוץ מזה, היית ממש בסדר. באותו רגע, החלטת שנמאס לך. לקחת את עצמך, המשכת ללכת בצידי הכביש השומם, וחשבת מה לעשות. לא רצית לחזור למשפחה שלך, כי לבלות איתם את הימים האחרונים של החיים האלה זה הדבר האחרון שאת.ה רוצה לעשות, אבל רצית לעשות משהו. השמש זרחה עד שהחלטת שהדבר הכי נכון לעשות יהיה להמשיך ולהציק קצת לגורל. באנחה כבדה, את.ה מוציא.ה מהכיס שלך פתק עם רעיונות. מאז שאת.ה זוכר.ת את עצמך, את.ה כותב.ת את הרשימה הזאת בראש, דרכים להתגרות בגורל. את.ה מסתכל.ת עליה בעיניים מאוכזבות, אבל את.ה עדיין נחוש.ה בדעתך. יש לך עוד 20 אפשרויות.

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jul 29 2020, 07:00 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 100
מגדר:female
משתמש מספר: 71678

ממש יפה!

--------------------

נגה כותבת משרשרת מוזר זה דרך החיים שלי שלחו ה"פ

User Posted Image

User Posted Image

גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו.

וכמובן, פריצות:

יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה!
אז נגה מה אפשר להגיד?
את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (:
והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה
בקיצור נגה היא משהו - משהו,
ביי ביי לכם,
הייתי פה 🤘🏼

נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך?
אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות.
וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי?
בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים...
אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה!

אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של...
נגה!
אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת
אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו-
תפוח אדמה זה מושלםם
אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן.

---------
פורסם ב: Jul 29 2020, 13:52 PM
צטט הודעה

Some infinities are bigger than other infinities

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1
משתמש מספר: 71424

וואו, אני חייבת להודות שיהיה לי ממש קשה לכתוב ת"ב לקטע הזה - ממש קשה לי למצוא משהו שגוי או טעון שיפור.
האתגר הזה ממש מעניין, והכיוון אליו לקחת אותו פשוט מדהים. אין לי מילה אחרת כדי לתאר את זה.
ההתחלה כתובה בצורה מאוד מעניינת ומיוחדת. כלומר, הדובר.ת מדבר.ת על החיים שלו/שלה, ועל הידיעה על תאריך סופם. הדובר.ת מדגיש.ה שזה לא כל-כך מפחיד כשיודעים בדיוק מה יקרה, ולמעשה, אפילו אפשר להבין מכך שהדובר.ת רוצה למות, במיוחד אחרי שהוא/היא יודע.ת הכול על המוות שלו/שלה.
החלק הזה מיוחד, וזה צד שלא מראים בהרבה קטעים על התאבדות. הכתיבה שלך מדהימה, במיוחד בחלק הזה בקטע.

ההתגרות הזאת בגורל כל כך מקסימה. את.ה מדגיש.ה שהדובר.ת פשוט רוצה לראות עד כמה רחוק הוא/היא יכול.ה להגיע.
הכתיבה שלך מדהימה. פשוט מדהימה. יש לך כישרון עצום.
באמת, אני קוראת את הקטעים שלך ונפעמת כל פעם מחדש.
יש את הפריווילגיה הזאת. את.ה זוכר.ת את חייך הקודמים, ואת.ה יודע.ת - בניגוד לכל כלל פיזיקה הגיוני - בדיוק כמה עוד נשאר לך לחיות בחיים האלה.

זה אחד החלקים שהכי אהבתי. יש בו מעין קסם שבלתי-ניתן להסביר במילים. זה פשוט קסום.
ועדיין, הייתה בך התקווה הקלושה שהמעשה הזה יהיה מספיק חזק לתת לגורל את המכה שהוא היה צריך לקבל ממך.

"לתת לגורל את המכה שהוא היה צריך לקבל ממך". וואו. אמנם בהתחלה זה לא נראה כך, אך כשניסיתי לפרש זאת, הגעתי למסקנה שאחת מהאפשרויות לפרשנות היא שהדובר.ת עדיין לא התייאש.ה. הדובר.ת יודע.ת שהיא/הוא מספיק חזק.ה כדי להתעלות אפילו על הגורל.
למעשה, בכל הקטע רואים את התקווה הזאת. אמנם היא במסווה של חוסר-תקווה, אך אני מרגישה אותה שם.
מה שכל-כך יפה במשפט הזה הוא שיש לו כל-כך הרבה פרשנויות, אך עם זאת, הוא יכול להישאר כפי שהוא. פשוט ועוצמתי. חד וברור.
זה פשוט מקסים.
באנחה כבדה, את.ה מוציא.ה מהכיס שלך פתק עם רעיונות. מאז שאת.ה זוכר.ת את עצמך, את.ה כותב.ת את הרשימה הזאת בראש, דרכים להתגרות בגורל. את.ה מסתכל.ת עליה בעיניים מאוכזבות, אבל את.ה עדיין נחוש.ה בדעתך. יש לך עוד 20 אפשרויות.

זה פשוט משפט קסום ומיוחד. זה כאילו שהדובר.ת יודע.ת שזה לא טוב ולא צריך לעשות את זה, אבל כוח חזק יותר ממנו/ממנה גורם לה/לו לעשות את זה.
ככה אני הבנתי, בכל מקרה.
זה סיום מדהים, וביחד עם השורה:
יש לך עוד 20 אפשרויות.

זה אפילו הרבה יותר מדהים.

אני אאלץ להיות ממש ממש קטנונית כדי להעיר על משהו, וגם מה שמצאתי הוא ממש קטן ובגדר הצעה.
האפתיה הזאת כלפי עצמך היא היא מה שגרם לך לעשות את זה.

ובכן, בהתחלה ממש אהבתי את המשפט הזה ואפילו חשבתי לצרף אותי לרשימת הציטוטים למעלה, אבל אז חשבתי עליו שוב, והייתי קצת מבולבלת. הרי אחר-כך הדובר.ת מדגיש.ה שהיא/הוא עושה את זה כדי להתגרות בגורל.
כן, ישנה אפשרות שזה משולב יחדיו, אך אותי זה בלבל מעט, אני מודה.
וואו, היה לי ממש קשה למצוא משהו להעיר עליו, וגם זה ממש קטן ועדיין בגדר הצעה.

כמובן, לא התכוונתי לפגוע. (:
הכתיבה שלך מדהימה, ואני כל-כך מקווה שלעולם לא תפסיק.י לכתוב! happy.gif

--------------------
One boy grew up different from the rest
Without the insides of his chest
He didn't know how he was blessed
All the little girls thought it a blast
To shake his body really fast
To see the impact never last

"Some said "Poor boy
"Some said "Lucky man

---------
פורסם ב: Jul 30 2020, 15:35 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 160761
משתמש מספר: 61264

קראתי ברפרוף כי זה שלך, תם, ואתה כותב מדהים...
אני מצטערת שאני לא יכולה לתב"ב לך את הקטע, קצת יש לי טריגרים מהנושא של מוות ופגיעה עצמית והכל - אבל, קראתי את ההקדמה שלך,שהסברת שזה טריגר ניסיון התאבדות ועל הפודקאסט - אהבתי לאן הלכת עם הרעיון. אהבתי את הרעיון לקטע, ואני חושבת שאם הייתי כותבת את זה, גם אני הייתי הולכת על זה. הרעיון, קודם כל, מדהים לדעתי, בהתחשב במשימה.

אז לדעתי זה מקסים, הקטע. ואני אומרת את זה בלי לקרוא, וקראתי קצת ברפרוף happy.gif

--------------------

User Posted Image

So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025