![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:16 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם ליי
אבל אני ליד חלון פתוח עם רוח כפור אז בסדר:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:17 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:24 AM
|
||
שירה?
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:29 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו קיים או שאני שוב לבד בפורטל?
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:31 AM
|
||
אני קיימת
לבינתיים לפחות -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:33 AM
|
||
מירי!
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:36 AM
|
||
ליאור!
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:37 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:45 AM
|
||||
מנשמע? -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:47 AM
|
||
בסדר
איך את? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:53 AM
|
||
עייף לי ואני לא מצליח.ה להירדם
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 03:58 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיה עולמית, עקפה את 'גם עייף לי ואני לא רוצה להירדם' -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 04:03 AM
|
||
סתומים שתיכם!
אני עייפה ולא מצליחה להרדם מרוב מחשבות בעיה חמורה! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 04:05 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה אפשר לחשוב בשעת לילה מאוחרת שכזו? -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 04:07 AM
|
||||||
על מה שאין רק אחת ממנו לך לה"פ ותבין -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |