![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:01 PM
|
||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשאל את ההורים אם אני יכולה לראות את זה עכשיו. לא יודעת למה ההורים שלי לא מרשים, אולי זה בגלל שאני מדברת איתך יותר מדי לדעתם... -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:04 PM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז זום? אפשר לשלוח לך בה"פ קישור לזום?? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:04 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:06 PM
|
||||||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפני רק איזה רבע שעה אמרתי שההורים שלי אמרו לי "רגע", מה שאומר שהם לא מרשים. והם גם אמרו את זה בנימה מעצבנת של "למה שנרשה לך?". -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:06 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייאייייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:08 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי
יש לי קפה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:09 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעה הצילו היום אני פוגשת את החברה הזאת של אבא, ומסתבר שיש לה שני בנים ובת, לא שתי בנות ובן. תצילי אותי!!!!
הודעה זו נערכה ע"י אביב מתעורר ב Aug 2 2020, 12:12 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:11 PM
|
||||
תגובה ארוכה. איך?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? איך להציל אותך, זאת אומרת. איך?????????????? הודעה זו נערכה ע"י אביב מתעורר ב Aug 2 2020, 12:11 PM -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:12 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם אתם רוצים לעשות לי את החיים קשים פשוט תרחיבו את העמוד, למה לא
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:19 PM
|
||||||
אמ... אם תעשי שריפה בגוש עציון יהיה נחמד. את מכירה את המחבואות שם, ככה לא יתפסו אותך (המשטרה). אבל, בעצם, אני לא אוכל לצאת לטיול. אז במקום זה תשברי בידוד ותגידי שאת באת אלינו עד לשם ברגל, אז ניקח גם אותך סגור? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:21 PM
|
||||||||
😮😮😮😮😮 אבל אני לא יכולה לעשות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצטערת, אבל אסור בתכלית האיסור לשבור ככה בידוד! לפחות ככה אני חושבת -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:22 PM
|
||||||||||
אסור. אלא אם כן את רוצה לשבת בכלא בשבועות הקרובים. אז איך תצילי אותי????????????????? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:22 PM
|
||||||||||||
?????????????? מצטערת, אני לא יודעת. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:25 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי חזרתי מאילת
-------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:25 PM
|
||||
יופי! היה כיף? -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |