![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:07 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🙄🙄🙄 -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:08 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שאני נוהג לומר וכמו כן כריכה של ספר שאני אוהב: ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:09 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו
הגענו לציטוטפלצת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה. ממזמן. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||||
הציטוטפלצת! המופלאה! היא תעזור בעת צרה! ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:10 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר בן אדם מיוחד שזה הגדרה נחמדה למוזר -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
לבינתיים אין מי שיעזור כאן. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
אנשימים תקראו נייט הגדול. ומה חדש בהצהרה שלך? ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:11 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה סבבה תודה:) לא ידענו אם לקשר עכשיו או כשיסתיים לול -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
אבל היא מפחידה! היא מפלצתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
||
יש כרגע ארבע שטוטות מחוברות
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי מודעות עצמית זה טוב ובשביל רוזנ ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:12 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
🙄🙄🙄 -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
לבן אדם המושלם הזה יש המון מודעות עצמית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
מרושעת. טוב, אני לא עומד בזה. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |