![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:26 PM
|
||||||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופה קוקה קולה התווכחו עם זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:27 PM
|
||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במקרה של אוכל אני לא מתווכחת אף פעם. כמעט כל מאכל בעולם טעים. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוללל
哦,啊,芭芭雅嘎可以做到! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
גפילטע שמע אותך. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכ קולה אי אפשר להשוות בכלל -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:29 PM
|
||||||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ מגפילטע, כל מאכל כמעט בעולם הוא טעים. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:29 PM
|
||||||||||||||||||
ממ וגם כל מאכל אשכנזי אחר ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:31 PM
|
||||||||||||||||||||
לסיכום, יש הרבה מאכלים לא טעימים, ופשוט לא היה לי כוח להגיד את כל המאכלים הטעימים בעולם. לא משנה. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו בא לכם שוב לתקוע את הפורטל? בבקשה אל תעשו את זה שוב.
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
איך אפשר בכלל לתקוע את הפורטל? -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:33 PM
|
||||
לול במהפכה הפורטליסטית ההיא. זה היה כיף... -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:34 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה מאוד לא כיף, לייתר דיוק.
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:35 PM
|
||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:37 PM
|
||
אני פעיל כל הלילה
אני מוקף סופגניות, אבל אני אדם ספורטיבי זה אמיתי. כל קלוריה היא אסון מלפפון נרות חנוכה הם בשעה 20:00. השלם משימות לטווח ארוך תוך מספר שעות מְדַכֵּא. במיוחד כאשר במחברת יש חטיפים השתמש באוכל אולי רק ביס אולי רק ביס אולי רק ביס אולי רק ביס אחד ... עוד ביס אין שום דבר במטבח בשלוש בערב אני מאוד אוהב את המופע הזה רק אני לא גרה עם אווז איך האווז מתאים לי יש לי מנגו יוצא דופן בשלוש לפנות בוקר דודה לאה נראית פתאום כמו ספוג ואז ננשכתי בכל מקרה היא מעצבנת (אבל אני רוצה אווז ...) הפחדתי את השכן. שני שוטרים התקשרו התחבאתי בשירותים והם לקחו את הכלב תביא את הכלב עכשיו אני בכלא, זה נראה לי מוזר האדם כלוא בכף היד אני בהחלט לא מאשים את עצמי בכך שאני יהודי מי שמח בחג זו הסיבה שאני אובססיבי לאחוז השמן שאני שותה מהבקבוק אבל לא מהסוג שאתה מבשל טעים מדי! הלילה נגמר, החג הזה נגמר הג'ירוסקופ ממוקם על המכסה, במיוחד כשאתה במעצר מצאתי את העכבר כאן מצוקה מותרת אני רוצה חרב יו, אני מרגיש כמו אווז נחשו מה עשיתי פה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:38 PM
|
||||
רצחת שיר של אנדרדוס -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |