![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:39 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכלתי יותר מדי
בע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:40 PM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא סתם שמתי את זה בגוגל תרגום לסינית, ואז חזרה לעברית. תנסו לעשות את זה לשירים. זה מצחיק רצח. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:45 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו וואו מה ששעמום עושה לבן אדם -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:49 PM
|
||||||||||
כן... דברים נפלאים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:53 PM
|
||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוד מנסה. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:54 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח לכי על זה -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חיחיחי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:55 PM
|
||
הלכתי לעשות את זה
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:56 PM
|
||
יוהו!
זה כמ(נ)ו("ד) סינית בשבילי פיצה זה החיים נו"ד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:59 PM
|
||||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שמה כאן את "קילפתי תפוז", והתרגום שלו מעברית לסינית ושוב לעברית: השיר המקורי: קילפתי תפוז, מצאתי בפנים - כמו בתוך קן ילד ישן. הילד אמר: "אתה עשית פה חור, תקן את הפלח, נושב עלי קור." אמרתי: "רגע, סליחה, שלום." ואת הפלחים שמתי במקום. ועד היום - אם הוא לא הצטנן, בתוך התפוז ילד ישן. השיר מהתרגום החוזר: קילפתי תפוז מצאתי בפנים- כמו בקן ילד ישן. הילד אמר: "פתחת פה חור, תיקון מחלקות משנה, אני נושבת רוח קרה. " אמרתי חכה, סליחה, שלום. " ופילוח אני במקום. עד היום- אם הוא לא מתקרר, תפוזים בפנים ילד ישן. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:00 PM
|
||||
לוללללללל תראו את הפריצה של הודיה לחתימה של אפרת בעברינית
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:01 PM
|
||||||||||||||||
לול אני מת. תיקון מחלקות משנה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:01 PM
|
||||||||||||||||||
אהה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:02 PM
|
||
זה ענקקק
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |