![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:03 PM
|
||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צודק. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:04 PM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנ הוא בן דארלינג. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:15 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תראו את זה:
השיר המקורי: הימים קצרים הם והעת עוברת, והעת עוברת כחלום. רק אחת ניצחית היא ותמיד נשארת: מנגינת הפלא והתום. הימים קצרים הם והעת עוברת, יד אחים נושיט אל כל אדם. אף אם לא נגיע אל סיום הדרך הניגון לנצח לא ייתם. הניגון עתיק הוא, אלף מחיינו, אך ללב לנצח הוא צעיר. לנו, כי דלונו בתוגת עניינו, לא נותר מאום זולת השיר. השיר בעברינית: הימים קצרים, הזמן עובר, הזמן עובר כמו חלום. רק אחד נצחי ותמיד יהיה קיים: ניגון נס ותמים. הימים קצרים, הזמן עובר, אחים מושיטים יד לכולם. גם אם לא נגיע לסוף הלחן לעולם לא יהיה. הלחן העתיק הוא אלף חיינו אבל הלב תמיד צעיר. לנו, מכיוון שדיברנו בעצב מתוך התעניינות בו, הדבר היחיד שנותר הוא השיר הזה. גם השיר בעברינית יפה! -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:16 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:18 PM
|
||||
היוש -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:18 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:19 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
נראה שפיזיקה עדיין משגעת אותך... או שזה משהו אחר? -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני די מחזיקה את עצמי בכוח לא לבכות
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:20 PM
|
||||
דיי, מה קרה? -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
פיזיקה עושה לי רע
|
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאם חיבוק
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:21 PM
|
||||
ידעתי! אני ממש לא רוצה להגיע לגיל שבו צריך ללמוד פיזיקה, זה נשמע כל כך קשה! -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:21 PM
|
||
חיבוק 3>
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:22 PM
|
||
😞
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |