![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:46 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נראית כאילו ילד בן 4 עשה לי את הלק
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:47 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי וזה היה מפחיד וחוץ מזה מייק מדברים מוזרים שם -------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אני, אלא מתרגם -- טרנסלייט השתלט על הדיבורים שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@רוזנ היה לי חשד והוא אושר. הכנסת לגוגל טרנסלייט, תרגמת לסינית ואז חזרה לעברית.
אני גאון בום! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:49 PM
|
||||
זה מה שאמרתי זה עתה, * מגחך * --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא קיבלתי הרבה לבבות! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע ראית מה זה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה גם מה שעשינו די הרבה זמן כאן. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
אתה לא רק בן 11 (או שכבר הספקת לשנות את זה לגיל אחר? מה הפעם? 17? 25? 8?) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:50 PM
|
||
זה נהדר
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:50 PM
|
||
עידו המלך הוא לא סתם קוסם
את הקליעות הוא חוסם. דמט. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:52 PM
|
||||
|||
|
|
||||||
יאפ. לול עידו זה ספאם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מגיע לי. עכשיו תדמייני גם כמה בשבילך. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 14:53 PM
|
||
עמ(נ)ו(")ד 42
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |