![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:13 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרגום מעברית לסינית ובחזרה לעברית. אה ושרשור. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:14 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימפריית השט(נ)ו("ד)טות!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:15 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תומכת בהצעה לשם של איתמרר
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:15 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתול שלי לא אוהב אותי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:16 PM
|
||
יש כאן 6 שטוטות
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:16 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, ShToTaFlorian, הנה החתימה שלך בתרגום מעברית לסינית, ושוב לעברית:
* לפני משפט * חתימה ענקית ומבריקה * שורה הבאה * תראו: איתו, איתה, איתו, איתה, איתה, איתה, איתו, עם הכינוי המשותף שלו. קייטי ליון, אם אתה חושב שאתה עושה עבודה טובה, זה הישג מרשים. אם מישהו אחר רואה את זה, אנא תן את כל הכבוד לקיטי על שמי. ואז תשקיע את זה כאן, * קוד * אוי אמורים לנעול כאן. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:17 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: "למה החתול שלי לא אוהב אותי ):"
גם אני: "המממ להפיל אותו עכשיו או אחר כך" -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:17 PM
|
||||
לולל ואני שטוטהפלוריאן, שטוטהדולפין זה הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:18 PM
|
||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, סליחה. מתקנת. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:20 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:20 PM
|
||
היי הנה עוד שטוטה
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:21 PM
|
||
מה קורה
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:21 PM
|
||||
שלום! אוי באמת חבל שצריך לנעול כאן. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:22 PM
|
||||||
אם מישהו ישים לב בכלל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:23 PM
|
||
רק האזלי נעדר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |