![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:24 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:25 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כה הן כבר משוקמות ויפות עכשיו להרוס אותן עם ג׳ל לכבוד היומולדת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:40 PM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שצריך😂 -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:40 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכןןן
אוי זה יהיה מהמם ממש באלי כבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:41 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מכריחה אותך לצלם לי
מה את הולכת לעשות? -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:46 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
אני צריכ.ה עזרה דחוףףף איך להגניב את האייפד ללמטה בלי שישימו לב שיש לי את האייפד? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:49 PM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, את שמה אותו מאחורי הגב ומדלגת. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:50 PM
|
||
אומרת שציירת קצת בפרוקריאייט
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:51 PM
|
||||||
הם יושבים איפה שהגב שלי נמצא ובמדרגות רואים את החולצה אז היא אפשר להחביא בפנים ולהחזיק כאילו כואבת לך הבטן אלה- רק התעוררתי. אין זיכוי שהתעוררתי מוקדם וירדתי להביא את האייפד זה לא יעבוד יחשדו בי -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:52 PM
|
||
מחביאה את האייפד בארון שלך ומחכה לזמן שהם ילכו
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:54 PM
|
||||
אתמול עשיתי את זה ובגלל שהם לא הלכו אז השארתי אותו שם ואמא שלי מצאה אותו שחיפשנו מטען... -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:55 PM
|
||||||
אוי. אמממממ להחביא אותו בחדר של ההורים? -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 12:56 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריין שלח אותי לפה אז באתי לומר היי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
חס וחלילה איך להגניב אותו למטה? כאילו ישר לרדת -------------------- עומר
|||||||
|
|
||
היוש הרמיוני
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |