![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:33 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא ראיין פה
שנים -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:35 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא חחחחח ^^
מי זה? אני לא מזהה כבר סליחה ><" -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:40 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הגיוני, אין לי שום סימני זיהוי בחתימה כרגע >< ריין/נטע/הקונסאית הראשונה לשעבר. קפצת לבקר? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והנה השבת השנייה שחזרתי לחלל
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לך -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:41 PM
|
||||
הלו כריס. מה קורה, אני מתכוון ללכת ופתאום באים אנשים? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:41 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
ראית מה זה אז תישאר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:42 PM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר סוף סוף אני חוזרת לנגן, אז אני מתרגשת אבל די מפחדת כי הדרדרתי ממש. מה איתך? -------------------- אלה אחת
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:44 PM
|
||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא היי ריין :)) מה שלומך? כן חח קפצתי לביקור להתעדכן ^^ אני דווקא מתחבר פעם בשבוע בדרכ אבל לא מדבר 😅 -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:44 PM
|
||||
המון בהצלחה לאב יו אני בסדר, כל המשפחה יצאה עליי היום כי הודעתי שאני מתכוון לחזור לנצרות והייתה פה מהומה אבל עכשיו בסדר נרגעו הרוחות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:45 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיין פה??
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:45 PM
|
||||||
וואו כריס כל הכבוד! סוף סוף, הא? מלא בהצלחה. -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:47 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס אתה עוד פה?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:48 PM
|
||||||||
לול, נחמד לדעת. לצערי די שומם כאן בשבת. אתה יכול לבוא ביום אחר שיהיו הרבה משתמשים ואז לעשות "בו!" וכולם יתלהבו! חח האמת רוב המשתמשים שהכרתי פעם די נעלמו אז טוב לראות אנשים מוכרים מפעם. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:48 PM
|
||||||||
כן, זה גרר איומים ומכות אבל הנה אלוהים אוהב אותי והוציא אותי חי מהידיים שלהם איכשהו בסוף הכל מסתדר, אני אחזור לאט לאט בקצב שלי תודה, מה חדש איתך? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |