![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:48 PM
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןן אמאלה ליאם לא ראיתי אותך שניםםם 🥺 אה אגב באיזו לשון פניה לפנות? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:49 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אחי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס כל הכבוד. (כפיים כפיים.) -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע נשים את סולדי קודם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:50 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג היי אתה עוד קיים נקבה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:50 PM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עניין רציני, אבל ברור שתעבור את זה. הממ מה חדש איתי? יש לי מצב רוח ממש טוב בימים האחרונים וביטחון עצמי די גבוה, אני מרוצה מהעניין, בתקווה זה לא ייעלם במהירות כמו שזה הופיע. ערבבו לנו את הכיתות בשכבה והפרידו את החבורה הידועה לשמצה שלנו, ואני מרוצה גם מזה. פגשתי חברה שלשום אחרי שלא ראיתי אף אחד כמעט בחודש האחרון. המצב טיפה מוזר. אה ואני שומעת מלא מוזיקה שלא הייתי שומעת כל כך הרבה פעם ואני מתה על זה. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:52 PM
|
||||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח אני לגמרי אעשה את זה מתישהו. כן שמתי לב ואני מסכים איתך, ממש נחמד לראות אנשים מוכרים מפעם! מה נשמע? איך החיים?
אני יודע גם אני בהלם חחח מה שלומךךךךך? אע אני ממש מרוגש מזע ואין לי מושג למה זה כזה נוסטלגי לי אוך 🥺 -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
ברור, זה או לעבור את זה או להרוג את עצמי, אין אמצע. אני ממש ממש שמח בשבילך למה את מבסוטית שהפרידו את החבורה? מוזיקה זה תמיד קסם, תהני מכל רגע אין אצלכם סגר? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי אז מצאתי ערוץ יוטיוב מגניב שהוא פשוט עושה שילובים של כמה להקות עם להקות אחרות, והוא בין היתר ממש אוהב לעשות עם פול אווט בוי יש את זה שזה ממש שילוב מגניב https://www.youtube.com/watch?v=1kVyBtBcAKI יש עוד כמה יפים שלו עם נגיד centuries ועוד כמה אומייגאדדדדד ראיין אתה פה או שאני הוזה???? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:53 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיזיקה זה חרא אבל אני עושה שאלה חמודה אז זה כאילו אני אשכרה יודעת מה אני עושהה מה איתךך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ררררררררררראאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייייייייייייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אני אסתכל בל"נ יותר מאוחר מה קורה ראיין -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:55 PM
|
||||||||||
קיי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:55 PM
|
||||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ זה חובה. כן, זה מקסים. הרגשה די טובה שהורווחה לאחר חרישה משמעותית על היוטיוב. דרא השירים בחתימה שלך?? אני ממש אוהב כל כך ואחד מהם. והיה לך את one ok rock נראה לי מתישהו (שאש אני עובר על אשכולות ישנים, זה לגיטימי,) זכור לי נכון?
הסבר/פרט לאנשים שלא יודעים מה זה שהם במקרה אני? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:57 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני מרוצה? לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שאני בקשר עם אנשים שעושים לי רע, אנשים שמקטינים אותי בשביל להרגיש טוב עם עצמם ואנשים שתמיד שמים את עצמם לפני הכל. החבורה הזאת הרסה לי הרבה ימים, שתי בנות במיוחד. אני מרוצה כי בערבוב הכיתות יצא שמויינתי עם שתי הבנות שאני הכי אוהבת משם. שתי האחרות - בכיתה אחרת, שיהיה לכן בכיף. אין כל כך סגר, כאילו יש הגבלות אבל בתכלס אפשר להיפגש, הקניונים פתוחים וזה. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |