![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:58 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר של מחמוד האיטלקי מהאירוויזיון שכל הקטע בו זה שחייבים למחוא כפיים בפזמון -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 17:59 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא XD טוב אז אני אחכה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבנתי סבבה העיקר שאת מרוצה שיהיה בהצלחה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:00 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש תודה3> -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:00 PM
|
||||||||||
עזוב הרסת את הפואנטה אני אלך לראות סרטונים על וואן פיס ביוטיוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:01 PM
|
||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז למה לי להשאר אם אתה בורח? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:01 PM
|
||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג???? אערעאעגחגלצגצגצ היייייייייייייייייייייייייי אמאלה אתה לא הוזה אבל אני מרגיש ככה כרגע צכלבחגיגיגחחגחגצ יייייייייייי קשה לי זה ככ נוסטלגי לי ואני לא טוב עם דברים כאלה אאא התגעגעתי לכולכם 😭😭😭 מה נשמע?? איך החייםםם?
אני למדתי פיזיקה כל השנה ובגלל שאני 3 יח"ל מתמטיקה אז אני פשוט אלמד ביולוגיה ואנסה לא למות 🥰 בהצלחה לך :) ✨ אצלי די מעולה! התיכון זה הדבר הכי טוב שקרה לי מרוב הבחינות ובכללי ממש נחמד :))) מה חדש אצלך?
היי כריס! אצלי ממש אחלה, איך אצלך?
עשינו דיל. אההה חחחח לגביי זה... יש לי סוד קטן. השירים שם הם לגמרי מבוססים על מה שאתם שמעתם ביוטיוב, ולי אין שום קשר אליהם 😅😅😅 -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:02 PM
|
||||||
אני אשאר בשבילך אבל כבר לא אביא את סולדי
טוב לשמוע. בסדר גמור. מה חדש? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:02 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לומדת פיזיקה כבר שנתיים ושונאת כל רגע אז כיףף יש לי מבחן ברביעי אז לומדת אליו עכשיו אבל שום דבר חדש הווו שמחה לשמוע ממש 3> -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:03 PM
|
||||
אני התלהבתי :0 אבל זה... זה קסם. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:03 PM
|
||
סרטוני כריסמס ממש משמחים אותי
מזכירים לי את כל השנים שחגגתי את החג המדהים הזה יאללה בעזרת השם כריסמס הקרוב אני אחגוג ולא צריך את האבא הגוי הנוטש שלי בשביל זה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:04 PM
|
||||||||
למעשה אני עוד כמה דקות הולך, אז אל תטרח -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:05 PM
|
||||||||||
אז אני אברח לי באלגנטיות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:06 PM
|
||||||||||||
מקסים. טוב ביי לך. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |