![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:07 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראאאאיין!!! אומייגאד אני מתרגששש יש פה עוד מלא שבעיקרון פעילים שאתה זוכר אבל כרגע לא מחוברים נגיד שי ושירה ו... אממ.. אופס כנראה שזהו. ואומייגאד רק לפני שלושה ימים יצא לי ולשירה להיזכר במלא נוסטלגיה ונזכרנו בךךךך יש לך דיסקורד? אם כן תוסיף אותי ונדבר שםםםם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:11 PM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא היי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:12 PM
|
||||||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאחל שבסוף זה באמת יהיה כיף :) בהצלחה במבחן ובכללי!! 💕💕 תודה 3>>> אילו עוד ותיקים נשארו פה?
אויש סוריי חחחח ><" כן זה קסם חחח ^=^
פללללללללגגגגגגגגגג!!!!! גם אנייייייייייייי מה רק שי ושירה אין סיכוי. וואו אז הנה הנוסטלגיה חזרה אמאלה חחח אין לי דיסקורד אבל :( מה חדש אצלך??
לא הרבה 🤷♂️ הכל אותו דבר >< אצלך? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:14 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה 3> המממ אני ופלג וכריס שירה חזרה לאחרונה שי בעיקרון פרש אבל הוא מגיח פעם בכמה ימים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:18 PM
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:19 PM
|
||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ^^ את חדשה? אני תומר :) אבל אם בא לך תקראי לי ראיין ^^
3> וואו ככ מעט אני בהלם - לילי?? תם?? אורטל?? זה מוזר ככ 0~0 את עולה לי"א נכון? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:21 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוסטלגיההה אתה יודע במה אני ושירה נזכרנו בהתקף הנוסטלגיה שהיה לנו לפני כמה זמן? בשיפ הידוע קצאיין. אני מקווה שאתה זוכר אותו כדי שאני לא אצטרך להביך אותך פה מול כולם ולהביא את הקטע שdweep כתבה עליכם. אבללל אתה צריך דיסקורד :((( תוכל לדבר איתי ככה כל הזמןןןן (וגם עם עוד כמה מהפורטל שאני יודע שיש להם דיסקורד, גם לכמה שאתה מכיר פה) אווו אצלי הרבה. ינשופים? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:21 PM
|
||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני? נע חה טוב תיארתי לעצמי שלא תזהה אותי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:22 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה לילי בהנהלה אורטל עכשיו מרלינית אבל נמצאת לפעמים תם מדי פעם מגיח לפרסם בססש אבל לא יותר מזה לצערי ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:27 PM
|
||||||||||||
ממש אבל. אמאלה לקח לי זמן אבל נזכרתי די איזה שיפ יפה אני מאוהב XD בע אין לי מקום בטלפון ממילא כי אני מצלם הרבה לאחרונה >< ואגב אני כבר לא כזה נמוך אז זה הידד רציני ^^ כאילו כן די נמוך אבל לא 1.50 סוף סוף :) עכשיו כזה 1.65 וזה נחמד לי. בכיף ינשופים!
אומייגאד סליחההההה אני ממש מצטער!!! מי את? אני ממש מצטער אע סליחההה.
יאאאאא אחרי כבר כמה? 3 שנים בניהול סס"ש? וואו :) יא מרלינית איזה מקסים! אויש :( ואת עכשיו בצוות התוכן? ממתי זה קיים שוב? מאז אשליי לא? (אמאלה אשליי אני הורג את עצמי פה.) -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:30 PM
|
||||
הכול טובב 😂 אני ריילייי -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:31 PM
|
||||||
כן היא הייתה איזה שלוש שנים, לא זוכרת בדיוק הא צוותוכן התחדש ממש לפני כמה חודשים בכזה מאי או משהו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:34 PM
|
||||||||
היי ריילי :) מה נשמע? אני לא בטוח שאני אשכרה מכיר אותך בצורה של דיברנו יותם מ6 פעמים במינימום? זה נשמע כזה מתנשא אני מצטער. ![]()
זה מלא חוח וואו יא איזה מגניב :))) מה עושים שם? בחיים לא הבנתי את זה. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:36 PM
|
||||||||
אני כזה סבבה ואתה? לול לא נכון הכול טובב, לא ציפיתי שתזכור או משהו אבל יאפ נפגשנו לפני כזה חודש אם אתה זוכר -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 18:38 PM
|
||||||||||
שמח לשמוע :) אצלי הכל מעולה חחח אההההההה חשבתי שאני לא מכיר אותך כי לא דיברתי איתך בפורטל! נזכרתי עכשיו 😅😅😅 מה חדש אצלך? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |