![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (106) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 22:06 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי אז נפסיק עם הבצלצלים כי אני בתכלס מסכים איתך נעבור לסתם טקסט -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 22:06 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מתחיל באות ס' אבל ממשיך באותיות אחרות :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 22:07 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פארוך לא ענית לי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב פלג תולעת מעצבן
בלי בצלצלים!!! -------------------- אלה אחת
|
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח כן אה, אני אשלח לך עוד כמה דקות אז תישארי מחוברת אמא שלי בסדר כרגיל, עם הערבייה דיברתי אתמול ושלשום ואולי אני אלך לבקר אותה בעבודה החדשה שלה, החיים כרגיל השבת הזאת היא כבר השנייה שחיללתי והודעתי למשפחה של אמא שלי שאני חוזר לנצרות והם התפוצצו עליי וגם חזרתי להתפלל לפי הנצרות ואני ממש קרוב לחזור לשם, זה רק עניין של זמן מה חדש איתך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Some infinities are bigger than other infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתי שדיברו על סס"ש, אז הגעתי.
-------------------- One boy grew up different from the rest Without the insides of his chest He didn't know how he was blessed All the little girls thought it a blast To shake his body really fast To see the impact never last "Some said "Poor boy "Some said "Lucky man --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתה הורס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מניחה שבית... ספיבנפאף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 22:08 PM
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את הסודות שלך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן הפלג התולעת הזה נעלם!
תחזור! -------------------- אלה אחת
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את [B]גזר/B]! אני עכשיו יודע! איך שמים פה תמונות אבל :(( אנה הצלחתי! [ig]http://https://i5.walmartimages.ca/images/Enlarge/686/686/6000198686686.jpg[/img] -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 22:09 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין עכשיו עם הקורונה מתי ייצא לי לראות שוב את בן דוד שלי
למה הוא כזה רחוק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, רק אמרתי שביום מן הימים ארצה להגיש בקשת ניהול לסס"ש. ולפני זה אמרתי שפרסמתי קטע חדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העי אנשושים, מע זא טרול?
-------------------- הוזלי
|
|
|
||||||
[B]זה גזר? /B] -------------------- אלה אחת
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |