![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 1 2020, 21:53 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יופי כמו פרפר - חופשיה
רוצי בכל הכוח, כאילו את כלבלב תצעקי, את יכולה! תצעקי כמו עורב תביני שאת לא לבד, יש לך להקה של חיות שהן משפחה - את אריה תדעי שאין סיבה לדאגה - את דולפין, רק תקפצי, לנשום אוויר! אל תתביישי, את תמירה, ממש כמו ג'ירפה אבל למה אני לא מרגישה כמו אחת מהחיות האלו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:00 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה! ממש טוב!!
(אני חושבת שאת לא מרגישה כמו אף אחת מהחיות האלו כי את לא אחת מהם... חחחחחחחח) -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 2 2020, 09:01 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רק האריה בעל הטפרים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 20:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יפה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 10:00 AM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מה עם שועל?
אני שועל... -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |