האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

על אדוני אופל ושאר ירקות || דיון
פורסם ב: Aug 2 2020, 12:31 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12859
מגדר:male
משתמש מספר: 69871
חפצי המשתמש: צפה

היי חבר'ה!!

כמו שאני חושב שכבר ידוע לכולם, בריטניה, צרפת, מצרים והמקום המזוויע של דומשטראנג, הם לא המקומות היחידים שיש בהם קהילות קוסמים.
כמובן, שבכל מקום יש אנשים טובים ויש אוכלי מוות. יש קסם לבן ויש כישוף אפל. יש טוב, יש רע ויש מכוער.
הפעם רציתי לשוחח על החלק השני (לא המכוער, הרע).

אז רציתי לשאול...
1. למה ללורד וולדמורט קוראים אתם-יודעים-מי ולגרינדלוולד לא?
2. מי יותר מרושע משניהם? למה?
3. האם היו גם אדוני אופל אחרים? (למשל, במי מרלין נלחם?)
4. מה מגדיר אדון אופל? איך הופכים להיות כזה? (ממש באלי)
5. האם כל אדוני האופל, מי שיהיו, היו בסלית'רין אילו היו בהוגוורטס?
6. האם התיאור בספר השמיני של סדריק דיגורי כאפל ומרושע, מתאים לתיאור שלו בספר הרביעי? (זו אחת ההוכחות שהספר השמיני הוא "כי בנו ב-חרטה").

כמובן, שכמו בכל דיון אפשר לענות גם לא לפי השאלות וסתם לכתוב את דעתכם בעניין וכו' וכו'.

אני רוצה לצאת מכאן עם תשובות. אם לא, אני אאלץ לגרום להיעלמותה של מאדאם פינס.
אגב, שמתם לב שפינס ובינס נשמעים אותו דבר? זה בטוח קשור.

--------------------

סיקור פאנפיקאי - דולפין

מתישהו אני אשכרה אשב ואכתוב את אַבְשָׁלֵם, ואז אתם תדעו באמת איך אני מרגיש בנוגע למיתולוגיה הכנענית.

אני ווילי.
לא וונקה, אלא-
*נשימה עמוקה*
סר וויליאם רופוס השני, מלך אנגליה, שליט ווילס, מושל הגוש הבריטי, נשיא תבל, הגדול מכולם, ואס הנום השלישי, מנהיג הגזע האנושי וקיסר העולם העליון, העליון על כולם.
הבנתם?

וויל|רופוס🦊נצנץ🦊דתי🦊שועל אדום

בא לי טוסט.
[/I]

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 2 2020, 13:19 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 8842
מגדר:female
משתמש מספר: 72475

1. למה ללורד וולדמורט קוראים אתם-יודעים-מי ולגרינדלוולד לא-כי וולדמורט דבר ראשון יותר חזק ומפחיד דבר שני
2. מי יותר מרושע משניהם? למה? טוב לדעתי גרינוולד ממש מרושע ובחיות הפלא הוא ממש משחק לאנשים עם המוח אבל וולדמורט יותר כי הוא הרג המוני אנשים בלי סיבה
3. האם היו גם אדוני אופל אחרים? (למשל, במי מרלין נלחם?)כנראה היו אדוני אופל שונים מרלין נלחם ביחד אם המלך ארתור
4. מה מגדיר אדון אופל? איך הופכים להיות כזה? (ממש באלי) כן הייתי רוצה אבל זה כמו לשאול מה מגדיר נבל וזה פשוט אדון אופל- זה אחד שמתעסק בכוחות האופל
5. האם כל אדוני האופל, מי שיהיו, היו בסלית'רין אילו היו בהוגוורטס?לא ברור שלא. גם כל שאר הבתים יכולים להוציא אדוני אופל ולמה שרק יהיו בסלית'רן???????
6. האם התיאור בספר השמיני של סדריק דיגורי כאפל ומרושע, מתאים לתיאור שלו בספר הרביעי? (זו אחת ההוכחות שהספר השמיני הוא "כי בנו ב-חרטה").הספר השמיני זבל,
אבל דבר ראשוןזה איימוש ולא סדריק דבר שני דלפי שיחקה לו בראש כי ברור שהיא עשתה משהו כדי שהוא יחשוב שהיא אחינית שלו
ואי אפשר להאשים אבא שמתגעגע לבן שלו שמת רק כי הוא היה במקום הלא נכון
והארי לא התיחס אליו כמו שהיה ראוי ומובן שהוא היה צריך להתיחש
מקווה שעניתי לך על לפחות שאלה אחת...

---------
פורסם ב: Aug 2 2020, 15:18 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 3090
מגדר:
משתמש מספר: 72782

אני חושבת שוולדמורט היה יותר מפחיד הרי זה נראה שהוא הרג יותר אנשים מגרינדלוולד ולא נראה לי שגרינדלוולד יצר הורקרוקסים וחזר פעמיים...
מי שרוצה להיות אדון אופל צריך להיות רשע וחזק וגם הוא צריך חוש מנהיגות חזק מאוד.
לא נראה לי שכל אדוני האופל.חיבים להיות בבית סליתרין.

--------------------
תקראו לי הר-her.

---------
פורסם ב: Aug 2 2020, 18:41 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 1224
משתמש מספר: 70090

כל אדוני האופל (והיו רבים כאלו) מתו, למעט שניים: האחד- גרינדלוולד, שנמצא בכלא שמור אף יותר מאזקבאן (וזוכה לביקור מדמבלדור מדי כמה חודשים), השני- וולדמורט, שנעלם. אזכור שמם של כל האחרים, לא יעניק להם כח. אבל אזכור שמו של וולדמורט- עלול להגדיל את כוחו הנעלם. כיוון שהוא היה האחרון (נכון לימיו של הארי פוטר בהוגוורטס), הזיכרון עדיין טרי ומזעזע. כמעט אף אחד לא מעוניין לחזק את אותו אדון אופל, שכלל לא בטוח שמת.

1. אתם יודעים מי - הכוונה ברורה, אין צורך לפרט.

גרינדלוולד כנראה מרושע יותר, אבל לוולדמורט היו יחסי-ציבור מצויינים. להשוואה, אטילה ההוני, וולאד דראקולה או ג'ינגיס חאן, לא היו מרושעים יותר מצלאח א-דין או ממובילי האינקוויזיציה בספרד. היו להם יחסי ציבור מעולים.

2. וולדומרט ידע למנף את הרשע, ולכן הוא מפחיד יותר.

בכל דור ודור היה לפחות אדון (או גבירת) אופל אחד לפחות. לעיתים אף לחמו זה בזה. שמועות עקשניות שהגיעו לאזניי טוענות כי פרנל פלאמל היתה אף היא גבירת אופל.

3. מורגאנה פנדרגון, אחותו למחצה של ארת'ור, היתה גבירת האופל החזקה ביותר בתקופתו של מרלין.

כיוון ששרביט הבכור הוא (בין השאר) סימן ההיכר של אדנות אופל, יש לרכוש את נאמנותו של השרביט.

4. בכדי להיות אדון אופל, צריך לרשת באופן רשמי את אדון האופל הקודם. אין קיצורי דרך.

מן ההיבט הפסיכולוגי, אדון אופל הוא שאפתן-תחמן-סוציופת. ייתכנו חריגות קלות לכל כיוון, אך זו ההגדרה. באופן מעשי- כל אדוני האופל הוכיחו כריזמה מנהיגותית, אמנות חושים ברמות שונות, ורוע נשלט (כלומר בחירה מודעת בכוונו של הרוע).

5. בהכרח, לו היו בהוגוורטס, כל אלו היו משובצים לסלית'רין. יתרה מזו- וולדמורט היה חצוי דם! ובכל זאת מוין לבית טהורי הדם. (מה שמזכיר לי אוסטרי מנוול שהכריז על עצמו גרמני, ושחט ששה מליון יהודים).

לא קראתי את 'הילד המקולל'. למרות זאת, סדריק היה מדריך בבית האפלפאף, ומכאן שלא ייתכן להפוך אותו למרושע. (היהפוך כושי עורו?)
אופי האדם הוא תכונה אינהרנטית. טוב-לב הוא חלק מהגדרת אופי. גם תנאי סביבה שונים (כחלק ממשחק הזמנים) לא ישנו אותו.

6. גם עמוס דיגורי היה בהאפלפאף. רק אימפריוס יכריח את סדריק 'לשנות' את אופיו.

---------
פורסם ב: Oct 25 2020, 15:41 PM
צטט הודעה

כותרת אישית חדשה או משהו כזה

פרטי משתמש
חרמשים: 2832
משתמש מספר: 73755

1. למה ללורד וולדמורט קוראים אתם-יודעים-מי ולגרינדלוולד לא? כי וולדמורט רצח המון אנשים, חלקם ללא סיבה, וזה דבר שיותר מפחיד אנשים
2. מי יותר מרושע משניהם? למה? וולדמורט
3. האם כל אדוני האופל, מי שיהיו, היו בסלית'רין אילו היו בהוגוורטס? לדעתי כן
4. האם התיאור בספר השמיני של סדריק דיגורי כאפל ומרושע, מתאים לתיאור שלו בספר הרביעי? (זו אחת ההוכחות שהספר השמיני הוא "כי בנו ב-חרטה"). לא

--------------------
יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר

---------
פורסם ב: Oct 26 2020, 17:14 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 1781
משתמש מספר: 71138

1. אני מניח שוולדמורט עשה דברים מזעזעים יותר והשפיע יותר על עולם הקוסמים.

2. אני מניח שוולדמורט, כי הוא נחשב לקוסם האופל הגדול בעולם שאנשים פוחדים להגות את שמו. אבל כמו כן, אנו לא באמת יכולים לדעת, כי אין לנו הרבה מידע על גרינדלוולד כמו שיש לנו על וולדמורט (אם נוציא את הסרטים).

3. אכן היו, וגם פירטו לגבי כך בתגובות אחרות.

4. נראה לי שכדי לצאת מההגדרה של סתם קוסם אפל, אתה לא רק צריך לעשות מעשים אפלים. אתה צריך להוות סמל לאופל שאתה גורם בעולם באותו זמן. כמו כן, כנראה גם תצטרך להיות קוסם מאוד חזק, בעל יכולות חזקות ביותר. וכמובן, את היכולת לדבר ולהשפיע על אנשים, על מנת לגייס תומכים, שזה, לדעתי, עוד משהו שאדון אופל צריך לנכס לעצמו: תומכים. אחרת הוא אדון של כלום ושום דבר.

5. לא ידוע יותר מדי על כך. ככל הידוע לי, כל אדוני האופל שסופר לנו עליהם עד עכשיו יצאו מסלית'רין.

6. אין ספר שמיני, וכל דבר שכתוב בו לא תואם לכתוב בספרים.

--------------------
ארן יגארררררררררר

---------
פורסם ב: Oct 28 2020, 20:45 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 478
משתמש מספר: 73861

אני אענה רק על הראשון, וולדמורט היה הורג אנשים בשביל הכיף, והיה דואג שכל מי שמתנגד לו כולל המשפחות של המתנגדים ימותו. הוא גם חזר פעמיים.
לא אומרים את שמו כי בהתחלה כשוולדמורט היה פעיל מאוד היה לו דרכים לאתר את כל מי שמזכיר את השם שלו או משהו כזה, ולכן אנשים פחדו לומר את השם שלו כי הם לא רצו שהוא יבוא להרוג אותם, בעצם אחת ממטרותיו של וולדמורט הייתה שאנשים יפחדו להגיד את שלו.
בקיצור הוא עשה דברים הרבה יותר נוראיים מגרינוולד.

נ.ב
אם תבדקו תראו שאני ענייה ממש אז אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים אשמח לתרומות של חרמשים:)

--------------------

נ.ב
אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :)

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025