![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 23:38 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
״כן זה המבוך שלי, הרבה זמן שלא נכנסו לפה בני אדם, זה מאוד מרגש... ״אמר ג׳ק
בנתיים אני לוקחת ממך קצת מהאש בשקט וחושבת לעצמי אולי אם נקרב את האש לג׳ק הצל יצא ממנו. אך עדיין לא עושה דבר -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 23:40 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"למה דווקא נכנסת לתוך ג'ק?" שאלתי, התחלתי לחבב את הבנאדם... מסכן איך בכלל הוא הגיע לכאן?!
----- אני חייבת ללכת... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 23:41 PM
|
||
״אני נכנס איפה שקל להיכנס... ״ אמר במסתוריות ״הנשמה של ג׳ק שבורה״ הוסיף לבסוף.
———— טובוש נמשיך מחר 3> -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 09:23 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"למה אתה... למה אתה מתכוון?!" שאלתי בפחד שכבר לא ניסיתי להסתיר, מה זאת אומרת שבורה?!
---- בוקרט -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 09:28 AM
|
||
ג׳ק רק חייך ולא ענה. לא רצה לגלות יותר מידי מידע.
אך אני הרגשתי בטוחה יותר שהצל לא יכול לקפוץ לכל אחד ורק ל״נשמות שבורות״ והחלטתי לקרב את האש לפנים של ג׳ק. ——— בוקר טוב ^^ -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 09:42 AM
|
||
"מה זאת אומרת שהנשמה של ג'אק שבורה?!" שאלתי שוב וסימנתי לך עם הראש לא לעשות זאת.
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 09:48 AM
|
||
ברגע האחרון התחרטתי בגלל המבט שלך. החלטתי לחכות עם זה עד שנדע יותר.
״ג׳ק הוא בן אדם בודד, אין לו הרבה חברים ויש לו משפחה מפורקת. אנשים בודדים הם אנשים שבורים, הם לא מקבלים חוזק מהסביבה״ הסביר -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 09:57 AM
|
||
"משפחה מפורקת?" תהיתי בקול, סימנתי לך שעוד כמה שניות נתקוף יחד. זה יהיה יותר אפקטיבי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 10:03 AM
|
||
״כן , אבא עזב את הבית ואמא לא מתפקדת״ אמר
אני מתכוננת לידך לתקוף אותו ברגע שתסמני לי -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 10:10 AM
|
||
נעצרתי. חשבתי, הוא צל הרי אז אנחנו רק צריכות... חושך! סימנתי לך לעשות כמוני וזרקתי את האש.
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 10:12 AM
|
||
זרקתי את האש והחזקתי לך את היד ,מתוחה, מקווה שהצלחנו והצל נעלם.
״ג׳ק?״ שאלתי בשקט -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 10:15 AM
|
||
"מה?" הוא שאל בתקיפות, "עכשיו אתן יודעות אתן מרחמות עלי?!"
"תקשיב, כדאי לך מאוד להתייחס אלינו בכבוד כי אנחנו בדיוק באותו מצב כמוך. תקועות בתוך המבוך הזה!" צעקתי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 10:17 AM
|
||
אני מנסה להרגיע את הרוחות ואומרת ״ג׳ק תאמין לי אנחנו לא מרחמות עלייך, רק שמחות שהצל יצא ממך. בבקשה אנחנו צריכים להישאר מאוחדים ולעבור את זה ביחד, גם ככה אנחנו לא יכולים להשתמש כרגע באש״
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 12:03 PM
|
||
"אוקיי אז איך נוכל לראות? אנחנו לר יכולים לראות את הסימונים ולא שום דבר אחר ו... כמה זמן יש עד הזריחה?"
|
|
פורסם ב: Aug 8 2020, 12:54 PM
|
||
״אני לא יודעת אני חושבת שעתיים או אפילו שעה.. ״אמרתי בלחץ
״טוב אנחנו רק צריכים לעבור את המערה הזאת כמה שיותר מהר״ אמר ג׳ק והתחיל להתקדם עם ידיים מורמות קדימה אני ואת צעדנו מאחוריו ביחד. -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |