![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 14:10 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אבל אולי הוא מתחזה שיהרוג את כולנו בהזדמנות הראשונה.." אמרתי לך ואז הוספתי, "ותמיד רציתי ללכת לשם."
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 14:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ג'ק פתאום התפרץ "אני לא מבין אני פה יומיים איך זה שעד עכשיו לא ראיתי אותך???" שאל בכעס את מרלין
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 14:20 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אולי כי אני חיי במקום נסתר מהעין? אולי כי... טוב. כנראה לא היית מספיק ראוי בשביל זה." ענה לו מרלין.
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 14:23 PM
|
||
עכשיו שיש אורות אני ראיתי כמה ג'ק האדים מרוב עצבים. "אז למה עכשיו בחרת להתגלות בפנינו?" שאלתי את מרלין
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 14:26 PM
|
||
"הממממ? בחרתי? לא, לא, לא, לא, לא. אתם מצאתם אותי." הוא ענה.
בזמן השיחה ניסיתי להגיע לגלימה שלו. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 14:31 PM
|
||
שמתי לב שאת מנסה להגיע לגלימה שלו והחלטתי להמשיך לדבר איתו בשביל שלא ישים לב אלייך.
"מרלין אם כל הכבוד אנחנו הלכנו בחושך מוחלט בלי לדעת איפה אנחנו ואתה פשוט הופעת. יותר נכון, הפלת אותי לרצפה" אמרתי "אז.. לא חושבת שמצאנו אותך, אתה פשוט בחרת להראות את עצמך פתאום. למה?" הוספתי בשאלה -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:04 PM
|
||
"טוב... בסדר..." הוא אמר ומחה טיפת זעה ממצחו, "יכול אולי להיות שיש לי... בעיה קטנה שאני צריך בה את עזרתכם..."
יש! הגעתי לגלימה! -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:07 PM
|
||
ג'ק חייך "איזה בעיה יש לקוסם גדול שכמוך?" שאל בעוקצנות ואני נתתי לו דחיפה קלה עם המרפק ובו זמנית מסתכלת עלייך ומתפללת שמרלין לא ישים לב
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:09 PM
|
||
ניסיתי להכנס לתוך הגלימה שלו... להרגיש את העננים הרכים... לא. זה לא עבד. אני עדיין הייתי שם.
"אני יודעת מה הבעיה!" קראתי מלמעלה. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:15 PM
|
||
"מה את עושה?" מרלין שאל בקול רם ואני קפאתי במקום
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:16 PM
|
||
"תקשיב, אין לי מושג איך אתה רוצה שנעזור לך עם זה." אמרתי.
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:18 PM
|
||
"מה קרה אור? על מה את מדברת?" שאלתי והסתכלתי על מרלין נועץ בך מבט
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:31 PM
|
||
"הקסם שלו נעלם." אמרתי בפשטות ומשכתי בכתפיי. "עכשיו, איך אנחנו אמורים לעזור לך?"
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:37 PM
|
||
"אז רגע" צחק ג'ק "אתה כבר לא קוסם?"
"הכוחות שלך נעלמים?" שאלתי וחושבת לעצמי מה נעשה עכשיו הוא היה התקווה האחרונה שלנו -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 15:42 PM
|
||
"תקשיב, לא כל הכוחות שלי נעמו, אני עדיין יכול להשתיק אותך." הוא איים על ג'ק.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |