![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 16:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צחקתי בתגובה וג'ק רק הזעיף פנים.
"למה הכוחות שלך נעלמים?" שאלתי -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 16:03 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני... אני צריך שתבדקו את זה..." הוא מלמל.
"רגע.. אני... הולך רגע." אמר ג'ק והאדים. ---- פפפ אני אלך תכף... באים אלינו משפחה... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 16:10 PM
|
||
התעלמתי מג'ק והסתכלתי עלייך במבט של מה אנחנו עושים 'אנחנו בבעיה אחת עם הדרקונים שעלולים לקום לתחייה עוד מעט ואנחנו צריכים כבר לעוף מהמבוך הזה' ומצד שני ריחמתי קצת על מרלין "אנחנו?! איך?" שאלתי
-------- מממ אוף לפחות הגענו ל 14 עמודים ^^ תהני לך ושתוכלי תחזרי אני יהיה פה -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 16:12 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"טוב, תחפשו במבוך, אני אעכב את הזריחה ו... ואחר כך אוציא אתכם מהמבוך." הוא אמר.
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 16:14 PM
|
||
"איך אפשר לסמוך עלייך שבאמת תקיים את ההבטחה שלך?" שאלתי
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2020, 22:25 PM
|
||
"כי אני צריך אתכם אז אם תהרגו זה... נגד האינטרסים שלי." אמר, "ואתם לא יכולים"
----- פפפ את לא מחוברת עכשיו... בואי פשו ט מחר נהיה פה מלאאא.. גם מחר הן לא יתקדמו... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 07:57 AM
|
||
״אור, ג׳ק- מה אתם אומרים? ״ שאלתי והסתכלתי עלייך
————- יאללה היום נתקדם מלאאאאאא -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 13:12 PM
|
||
"המממ...אחרי שנחזיר לך את הכוחות אתה תיקח אותנו לסלסטיום?" שאלתי את מרלין במבט בוחן
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 13:14 PM
|
||
"כן, אני מבטיח, תעזרו לי - אני אעזור לכם" אמר מרלין
הסתכלתי עלייך ועל ג'ק "אני מאמינה לו" אמרתי לכם בשקט -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 13:18 PM
|
||
"טוב אז אני אעזור לך. ג'ק?" הסתכלתי עליך ואז העברתי את מבטי אליו.
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 13:20 PM
|
||
"למרות שאני הייתי מעדיף למות מאשר לעזור לפוץ הזה" אמר והסתכל על מרלין "אני אעזור, וזה רק בשביל לצאת מפה כבר וכמובן אני לא אתן לכן בנות לעשות את זה לבד" הוסיף בחיוך
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 18:52 PM
|
||
"פפפ... היינו מסתדרות הרבה יותר טוב בלעדיך..." מלמלתי.
"אז... מרלין, מה אנחנו צריכים לעשות?" -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 19:14 PM
|
||
ג׳ק גילגל עיניים כתגובה.
״יש בהמשך המבוך סלע גדול בצבע ירוק, משם אני שואב את האנרגיה שלי. הוא סלע מיוחד מאוד״ אמר מרלין ״אך אני צריך להזהיר אותכם, הדרך לשם לא קלה״ הוסיף -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 19:17 PM
|
||
"אז אנחנו צריכים למצוא סלע בצבע ירוק, להשתדל לא לההרג ולהביא אאת הסלע לפה?" שאלתי
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 20:07 PM
|
||
״כן, בהצלחה סומך עליכם״ אמר מרלין בחיוך
״רק תדאג שימשיך להיות מואר פה ,כן? ״ שאלתי את מרלין -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |