![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 20:09 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הווו... אתם תעדיפו שיהיה חשוך..." אמר מרלין, חצי לעצמו חצי לנו.
"טוב בואו." אמרתי -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2020, 21:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
קצת נבהלתי מדבריו של מרלין אבל התחלתי ללכת אחרייך ואחריי ג׳ק.
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 00:10 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקדמנו וגיששנו בחשכה.
צווחות של חיות ו.. בני אדם? נשמעו מלפנים. ----- פפפ סליחה שלא כתבתי פשוט זה היה היום שאלביס מת... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 07:32 AM
|
||
״לעזאזל איתו. מאוד מקווה שזה ישתלם לנו בסוף״ אמרתי בחשש
————- :( 3> -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:34 PM
|
||
אופס נשלך במקום הלא נכון
---------- נשפתי אוויר בחדות ומשכתי אותך אחרי פנימה לחשכה ה... מרתיעה. ואז שמתי לב שג'ק נעלם. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:36 PM
|
||
״מה זה, איפה ג׳ק?״ שאלתי בקול מה שעבר לך בראש והסתכלתי לצדדים
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:43 PM
|
||
נשמעה צרחה חדה מלפנים ומשהו נזרק לכיוונו משהו בגודל של.... בן אדם?!
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:44 PM
|
||
התכופפתי במהירות ומשכתי אותך יחד איתי, נבהלתי כל כך שלא הצלחתי להוציא הגה מהפה
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:45 PM
|
||
זה היה כמו זאב ענק. לא לא בדיוק... יותר "איש זאב!" אמרתי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:46 PM
|
||
העיניים שלי כמעט יצאו מהחורים מרוב ההלם ״א..איש זאב?״ גימגמתי
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:48 PM
|
||
משכתי בכתפיי בניסיון כושל להסתיר את הפחד שלי. ואז ראיתי למי האיש זאב דומה...
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:49 PM
|
||
״ג׳ק״ צעקתי , הסתכלתי עלייך המומה
איש הזאב, כלומר ג׳ק הסתובב והסתכל עלינו -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:51 PM
|
||
הוא קפא לרגע. לשני רגעים... לשלושה... ואז הסתובב וברח. משהו נפל ממנו תוך כדי ריצה.
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:52 PM
|
||
״למה הוא ברח מאיתנו..״ מלמלתי והסתכלתי על הרצפה ״היי, מה זה? ״ שאלתי
|
|
פורסם ב: Aug 17 2020, 12:54 PM
|
||
זו הייתה.... מראה קטנה? היא הייתה מלאה בדם ובקושי היה אפשר לראות בה משהו. ואז הבנו ממה ג'ק ברח. שאגת אאריה נשמעה מאחורינו.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |