![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 06:39 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
״ממש קשה לך להגיד תודה אה?! שנינו יודעים שלא הסתדרת ומזל שאני פה״ ג׳ק אמר
״עדיין לא אמרת לנו מה אתה עושה פה״ מציינת -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 08:23 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאס לי מזה שהוא לא מפסיק לנעוץ בי מבטים אז אמרתי, "תודה, יופי, עכשיו אתה מרוצה?" בכעס
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 09:43 AM
|
||
״כן״ חייך בהתנשאות
וגם אני חייכתי מהמצב המשעשע שנוצר בניכם *נראה הבזק אור מחוץ למערה* -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 10:55 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גלגלתי עיניים ואז שמתי לב להבזק אור מחוץ למערה. אבל אור שונה מהאור של היואפואה, כאילו יש שם עוד סוגים של דרקונים.
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 22:22 PM
|
||
״איזה עוד כלי נשק יש עלייך? אנחנו צריכות להתגונן״ שואלת בלחץ וממשיכה לנעוץ מבט מחוץ למערה
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 21:37 PM
|
||
אפשר לקחת חלק מהאש שלו…" הצעתי תוך כדי מחשבות על למה האש כחולה ולא צהובה בהירה.
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 16:58 PM
|
||
הסתכלתי עלייך כמה שניות בשקט מנסה להישאר רגועה ולא להראות לך את סערת הרגשות המתחוללת בתוכי. ״איך?״ בסוף שאלתי
___________________ החלפתי חתימה ועכשיו אני תמיד יזכור את השרשור שלנו XD -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:04 PM
|
||
"נחתוך אותה ונשיף אותה ונשחיז אותה עד שהיא תהיה חדה מספיק לשפד דרקון" הצעתי ומשכתי בכתפיי.
----- אוקיי מספר דברים: אולי נקבע שעה כל שהיא ביום כלשהו שבה הקיץ כמה עמודים? דבר שני, כדי לקבל תגמול בסוף צריך שהתגובות יהיו משפטים שלמים וזה... את יכולה לערוך את ההודעה האחרונה? כאילו תוסיפי נגיד איזה הבעת פנים או משהו... דבר שלישי, היה.. ש... אה כן! גם לי בא לשנות חתימה... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:10 PM
|
||
אני מסכימה!
ערכתי את ההודעה הקודמת אני אוהבת את החתימה שלך היא מגניבה, אבל תמיד כיף להתחדש ^^ ———————— עוברות לי בראש כל כך הרבה שאלות ובסוף אני אומרת ״בואי נעשה את זה״ ג׳ק לא אמר דבר. -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:14 PM
|
||
"תגיד, יש לך במקרה פגיון?" פניתי לאיש שעוד היה שם. סליחה קוראים לו ג'אק.
---- היט דה רוד ג'אק אנד דונט יו קום בק נו מור נו מור נו מור נו מור היו דה רוד ג'אק אנד דונט יו קום בק נו מור... כן זה מוזר בעברית... אז עכשיו? כן ראיתי אני אשאיר איפה שהוא את אקסל וקורט אבל חידוש וכל זה... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:16 PM
|
||
״כן יש לי, אבל עדיף שאני אשתמש בו. אני בספק אם אחת מכן *בנות* יודעת להשתמש בפגיון״ אמר בזלזול
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:19 PM
|
||
"תביא לי אותו. עכשיו." אמרתי בתגובה להכרה שלו, "אחרת אני אקח לך אותו בכוח ואשתמש בו נגדך."
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:23 PM
|
||
״לא כדאי לך לזלזל בי או באור, *חמוד*״ אמרתי לג׳ק
ג׳ק הסתכל עלינו וראה שאנחנו רציניות מאוד ״טוב בסדר״ אמר ונתן לך את הפגיון -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:25 PM
|
||
רצתי עם הפדיון לאש הקרובה וחתכתי שתי חתיכות "אתה תישאר עם הפגיון" זרקתי לעבר ג'אק. אחר כך חתכתי את הקצוות שלהם כך שיהיו חדים וזרקתי לך אחד. בעטתי את הפגיון חזרה לג'אק.
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:30 PM
|
||
ג׳אק היה המום מהמתרחש.
״אוו סוף סוף״ מרימה את הסכין שיצרת לנו בחיוך -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |