![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (20) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:31 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתכלתי לעבר ג'אק וגיחכתי "מי לא יודעת להשתמש בפגיון?" נעמדתי לצידך ואחזתי בנשק שלי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
״צודקת. מצטער״ אמר ג׳אק
״טוב תיהיו מוכנים״ מסתכלת עלייך ועל ג׳אק ״אני שומעת רעש שהולך ומתגבר, אני חושבת שהוא מתקרב״ אומרת -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:41 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע יותר כמו הם מתקרבים, חשבתי בפחד והשתדלתי להסתיר אותו כמה שיותר.
"אנחנו נתקוף ראשונים, אם הוא יתקוף אותנו קודם יהיה לו יתרון." קבעתי. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:43 PM
|
||
״אוקיי״ אומרת בשקט ומרגישה רגועה יותר כשאני רואה שאת בטוחה בעצמך.
ג׳ק פתאום התקרב לכיווננו ונעמד מלפנייך ״לכל מקרה עדיף שאני יהיה ראשון״ אמר -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:46 PM
|
||
"לא. זה לא עדיף בשום צורה שהיא, אנחנו נתקוף, אתה תכין חצים מהאש שלו ואז תשתמש בקשת שלך." אמרתי ואז סימנתי לך לתקוף איתי
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:51 PM
|
||
״ג׳אק פשוט תקשיב לה היא יודעת מה היא אומרת״ אומרת לג׳אק ומתכוננת לידך להתחיל לתקוף.
-------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:53 PM
|
||
הסתערתי עליו וקיוויתי שאת לצידי.
ואז כמעט והפלתי את הנשק שלי, עמדו שם שלושה דרקונים נוספים. קיללתי בלב אבל המשכתי לתקוף אותם. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:55 PM
|
||
מסתכלת המומה על המתרחש אבל יוצאת מהר מההלם.
רצה אל עבר הדרקון הראשון הקרוב אליי ונועצת בו חזק את הסכין ג׳אק זורק חצי אש ופוגע בדרקון אחר. -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 18:57 PM
|
||
תקפתי את היואפואה, דחפתי את האש לבין הקשקשים שלו והיא חדרה אותם בקלות.
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 19:00 PM
|
||
הדרקון של ג׳אק נפל על הרצפה ולא זז יותר. ג׳אק הרג אותו.
אני מתחמקת מהאש שהדרקון שתקפתי מוציא וברגע שמפסיק להוציא אש ומתקרב אליי מספיק אני נועצת את הסכין בעין שלו -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 19:18 PM
|
||
שלפתי את אחד החצים של ג'אק והתחלתי לטפס על הדרקון, כשהגעתי לצווארו חתכתי אותו
----- סליחה שנעלמתי, לאבא שלי היה לייב לפני איזה 11 דק' אז עשינו שידור חוזר בבית -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 19:21 PM
|
||
לייב?
![]() —————— הצלחנו להרוג את הדרקונים. הם נפלו על הרצפה והסתכלתי עלייך המומה ומחוייכת בו זמנית ״עשינו את זה!״ מסתכלת עלייך ועל ג׳אק -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 19:23 PM
|
||
"כן" אמרתי, "עכשיו רק צריך למצוא דרך ללכת מפה." זה היה רק גדול מאוד.
---- שמעת על החצר? -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 19:42 PM
|
||
עכשיו הבנתי! אבא שלך הופיע? הוא מנגן?
——————— ״טוב צריך להישאר מאוחדים שלא נתקל בעוד אורחים לא רצויים״ גיחכתי -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 20:07 PM
|
||
"אני מנסה לצאת מפה כבר שעות וזה בלתי אפשרי. אה ובזריחה הדרקונים נוצרים מחדש." אמר ג'אק.
----- כן, את מכירה? הוא בגיטרה... מני... -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |