![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:31 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח יא קורע נחמד מצדך -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:32 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תדאג, אני יודעת טוב טוב שאני לא יודעת את החומר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:32 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:33 PM
|
||||
מה נשמע -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:34 PM
|
||||||
לשם שינוי מצוין! יש לי מוזיקה טובה! הודות לרשימה של כריס! מה איתך? -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:34 PM
|
||||||||
אללה קולולשים -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:35 PM
|
||||||||||
נכון! עכשיו שמישהו יגיב במפ מ אני שומע עכשיו התחלף לי שיר מה איתך? -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:37 PM
|
||||||||||||
חח איזה שיר את שומעת? -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:38 PM
|
||||||||||||||
don't let me down- the beatles תגיבו שםםםם תכף נגמר לי השירררררר -------------------- עומר
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:38 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מוזר זה
ראיתי שפעם פעם יסמין הייתה ראש בית סלית'רין והיא בכלל ברייבנ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:39 PM
|
||||||||||||||||
יאו שרופה על השיר הזה -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:39 PM
|
||||||||||||||||||
תגיבי שם כבררררררררררר השיר עומד להיגמרררררר -------------------- עומר
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:40 PM
|
||||||||||||||||||||
חח אבל אני לא שומעת כלום -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
תמציאי!!! מהררררררר -------------------- עומר
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
טובטוב -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |