![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:41 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישיש (לא ישיש, שני יש) -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:42 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבל.ה הגבתי -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:42 PM
|
||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:43 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
גמאני! עכש יו עוד פעם כי התחלף לי שיר! -------------------- עומר
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||
נו תעתיקי כבר מתומררר תומר לא איתי בשיעור הזה אוקיי ביייי -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא יודעת את החומר ✨ -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:44 PM
|
||
תגיבווו
התחלף לי שיר של קווין! (הלהקה) -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:45 PM
|
||||||||||||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אלזה לא. פשוט תשמעי, אוקיי? זה טוב. -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:46 PM
|
||||||||||||||
כן זה חזק -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
בבקשההההה (תגיבו במפ מה אתם שומעים עכשיו) -------------------- עומר
|||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיר לא יעזור. ליאם מקרה אבוד... (מוסיף לזה בצלצלים...)
![]() ![]() ![]() -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:48 PM
|
||||
אולי הוא לא יעזור כל כך, אבל הוא די תואם את מה שאני חושבת שייקרה. (לא באמת) -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:48 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכנוש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 12:50 PM
|
||||
היי -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |