![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:04 PM
|
||||||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהאה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:05 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעה!! תעני לי!!!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יודע פה HTML5 ו-CSS חוץ ממני?
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל היא חמודה היא הצטלמה בפייסבוק עם דגלי גאווה
באמת שאני אוהב את קהילת הלהט"ב רק בגללה עכשיו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:06 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אני אלך לשנות את השולחן שלי לשולחן סס"ש
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יודעת מה, בא לי גם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ אתה צריך לאהוב גם בגלל סיבה נוספת פימוג'ן. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
גאד דאמט אני עייפה
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:07 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין על פימוג'ן החיים שלי הן הדבר הכי חמוד בעולם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:07 PM
|
||
ביי, אני אלך לנסח קצת
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:08 PM
|
||
וואו הפלייליסט שלי עבר ל"שמלה כחולה" של לירן דנינו ואמאלה
כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה כמה זמן לא בכיתי בגללו הוא פותח לי את כל הברזים של הדמעות הצילו איפה יש טישו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:09 PM
|
||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כי העולמות שלנו שונים בעולם שלי (כאילו במה שאני רגילה אליו כאילו אוף לא יודעת איך להסביר את זה) אז בדר"כ הגבר והאישה עם הבדל של מקסימום שנתיים שלוש והגבר גדול יותר כאילו אם האישה נגיד גדולה מהגבר (גם אם רק בשבוע) זה ייחשב יוצא דופן (כאחלו לא מזמן נגיג ראיתי כתבה כזאת עם ראיונות עם זוגות שהאישה גדולה יותר ועוד דוגמה, נגיד ההורים שלי יש בניהם הפרש של תשע וחצי שנים (אבא שלי יותר גדול) וזה נחשב יוצא דופן -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:09 PM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי3>3>3> -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:10 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בווו, אני לא יגלה לך בת כמה אחותי ובן כמה חבר שלי שהתארס אתה -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |