![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:10 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי אוכל ויש צ'יפס
ביי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני יודע על מה את מדברת, המשפחה שלי ממש מתנגדים לאהבה שלי למבוגרות ממני והם כמוך בעולם הדתיים-חרדיים אבל בסופו של דבר זה לא משהו שאפשר לשנות, זה עניין של מה מושך אותך יותר את לא יכולה להימשך בכוח למה שאת לא אוהבת אז אין ברירה, זורמים עם מה שיש -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת? סבתא שלי האמת גדולה מסבא שלי בשנה נראה לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שיש שם עוד שיפים מהממים כאילו איליי וקלייר. otp! -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:11 PM
|
||||||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שפות תכנות צד לקוח או בשם אחר: Front end -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:12 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השיפ הטרו הכי חמוד בעולם FIGHT ME MOTHERFUCKER -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך מזל שהמשפחה שלך לא חרדים מהסוג שההורים בוחרים את השידוך ואתה פוגש את אישתך רק בחופה... ובענייני אהבה אני לא כל כך מבינה יאללה עכשיו באמת ביי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, מה שתגיד... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת. די אבל למה הייתה לה הפלה אני בכיתי שם כל כך אין לך מושג. -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:13 PM
|
||||
חחחחחח אני מניח שפה יש לי מזל שהם נותנים לי ללכת לשידוך ולהביע דעה ושיש לי זכות בכלל לדבר אבל בסדר אנחנו לא חסידי גור חסידים קיצוניים, אנחנו ספרדים, יותר נוח איתנו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:13 PM
|
||||||||||||
נשמע מחריד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:14 PM
|
||||||||
תגידי לא הבנתי מה באת לגרום לי לבכות???????? תמשיכי בבקשה אני מקשיב אני עם טישו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:14 PM
|
||
נעה תדברי
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:15 PM
|
||
יאללה מרתון לירן דנינו
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 21:16 PM
|
||
יש לי שלושה אחוזים אוףף
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |