![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:07 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים שעושים דווקא, מתעלמים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:07 PM
|
||||||||||||||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר להמיר נקודות בית לחרמשים? -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:08 PM
|
||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:09 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאהעעההאעהאההה אני שומע את HERO של אנריקה איגלסיאס ובאלי למות
שתי הבחורות האלה יוציאו אותי מדעתי בסוף -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:09 PM
|
||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמור להיות אשכול כזה בפורום הבית שלך. -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:11 PM
|
||
אוף נו
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האשכול הזה לא פעיל -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
אז? הוא נעוץ.
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה?3> -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז? אשכולות נעוצים בד"כ לא פעילים -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||||
|
|
||||||
אני אסביר לך בפרטי -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:12 PM
|
||
הביאו לבית"ר שחקן גדול של הפועל תל אביב שגם אוהד הפועל ואני לא יודע מה דעתי בעניין אבל זה בטוח לא משהו חיובי
מה אתם מביאים הפועל לבית"ר זה כמו שרצו להחתים את בן רייכרט הבן אלף וכל האוהדים עשו בלאגן ובסוף לא החתימו אותו הגועל נפש תל אביב לא נכנס לבית"ר הטהורה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:12 PM
|
||
אה נו
כתבתי על זה בדיסקורד -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:13 PM
|
||||
האמת שממש הבאת לי ווייב של ירושלמי כשראיתי אותך פעם ראשונה פה ולאו דווקא בגלל הביתר -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Aug 4 2020, 23:13 PM
|
||||||
בגלל הימין אולי? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |