![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:31 AM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ הרבה. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:32 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סרט אימה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:32 AM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כבר אמרתי
שטויות, אני מניחה -------------------- אלה אחת
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:33 AM
|
||
איי אמ הפי נאו
-------------------- עומר
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוך
אבא שלי שלח לי הודעה שהוא היה היום בכנסייה וזה ממש לעשות לי טיזינג כי הוא יכול ואני לא למה אני לא יכול כבר לחזור לנצרות וזהו להמשיך את החיים הקודמים שהיו לי בשקט ובשלווה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשתפווו
אני לא רוצה להרגיש מחוץ לעניינים -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:34 AM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יפה -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:35 AM
|
||||
חתונה של ריילי ואלה חתונה של דניאל וחנה תכנון חתונה שלי ושל נעה קבוצות חדשות -------------------- עומר
|||
|
|
||||||
דגש על זה שאנחנו המקוריות לאחרונה -------------------- אלה אחת
|||||
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לאנשים יש בתחילת הכינוי את האותיות האלה?
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:36 AM
|
||||||||
נכון :) אני ונעהכרזנו על זה אחרי החתונה שלכן כדי לא לגנוב לכן את ההצגה -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:36 AM
|
||||
אה כן גם את השטוטות פספסת כבר שכחתי למה זה קיים, אבל הכול נמצא בחתימה של פלג. היינו שמונה, ירדנו לשישה. -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:38 AM
|
||
:)
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:40 AM
|
||||||
כן אבל לא נורא, אני עוד אחזור רק להצליח לברוח מהמשפחה של אמא שלי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:41 AM
|
||||||
הממ אוקיי? למה אתם ערים בעצםםם -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |