![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:48 AM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי לי פלייליסט עם כל השירים :) -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:50 AM
|
||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נפלאא -------------------- אלה אחת
|||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:50 AM
|
||||||||||
אפשר עוד שירים?????? -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:51 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הסרט התחיל לשעמם אותי
כנראה לא טוב לראות את אותו סרט 5000 פעמים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל דבר של קווין והביטלס ורדיוהד ואיימי ווינהאוס ואדל -------------------- אלה אחת
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
שירים ספציפיים -------------------- עומר
|||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:52 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה מדברים על מוזיקה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:53 AM
|
||||
כן אני במצב אוף אז ביקשתי שירים למצב אוף יש לך שירים? -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:53 AM
|
||||||
מצב אוף? את מתכוונת שירים כשאת בבאסה? אם כן יש לי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:54 AM
|
||||||||
כן -------------------- עומר
|||||||
|
|
||||||||||||||||
הנה כמה שאני אוהבת- you know my name- chris cornell eleanor rigby- the beatles dont let me down- the beatles bohemian rhapsody- queen dont stop me now- queen killer queen- queen skyfall- adele someone like you- adele hello goodbye- the beatles penny lane- the beatles strawberry fields forever- the beatles אמאלה יש עוד מלא אני אזכר אחכ -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||
|
|
||||||||||
זה השיר הראשון שאת חייבת לשמוע אני אעשה לך רשימה קטנה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:55 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני ככ אוהבת אקסל
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:58 AM
|
||||||||||||
אני שומע.ת בספוטיפיי איך קוראים לשיר עצמו? אלה- תודהההה 3333333333> -------------------- עומר
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 00:59 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, אני גאה בעצמי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |