![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:01 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לישון זה בהחלט מדהים
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:02 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה אגדה בפורטל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:04 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהב פורטל חשוך
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:05 AM
|
||||||
אוי נו שקט אני תוהה לעצמי איך זיהית אותי כי היום לדוגמה אורטל הגיעה ולא זיהתה אותי אתה נמצא בפורטל. מחובר. לא מגיב. כמובן שאני אהיה בהלם! מה חדש אצלי? אני בדיוק המשכתי את העבודה בספרות כרגע אה, ואני רואה מטושטש ונתקלתי בקיר היום כשסיימתי להתקלח ואני עדיין עצבנית על אמא שלי (תסתכל בדיסקורד) אה, היא גם לא נתנה לי לקחת כדור לכאבים אבל היא נרדמה אז לקחתי לפני עשרים דקות -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד מסכים ומחזק :))) יאאא הקלטות איזה מגניבבב לישון זה החיים 🧚♀️✨
מה אגדה- אני מבולבל מה אגדה למה אגדה איך אגדה אע- -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיף לי בעיניים
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:07 AM
|
||
ורד סתומה, זה מה קורה
תתעלמו ממני, אני לא בסדר -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:07 AM
|
||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקלטות זה בהחלט מגניבב אתה ממש אגדה, ליטרלי אנשים מתגעגעים אלייך פה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:08 AM
|
||
אני מתגעגעת לכל מי שהיה בזמננו ופרש
אבי אשליי המ, מי עוד? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ורד את יודעת שהתמונה בחתימה שלך ממש הורסת את הדארק מוד?
|
|
|
||
פלג, כולנו הסכמנו שאתה צריך ללכת לישון
לך. לישון. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:09 AM
|
||||
תתמודד עם זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הוא צריך לישון
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אבל עדיין לא שמתם חציל!
חוץ ממך ורד את בסדר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:10 AM
|
||
אני כועסת על פלג.
אני אתעלם ממנו עד שהוא יילך לישון. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |