![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:10 AM
|
||||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פףף ברור שזיהיתי חחח הגבת לי בפרופיל ויש לך גם שירה בחתימה ואני לא מכיר בפורטל עוד שירה בערך ^^ אין מה להיות בהלם אני פשוט קופץ יותר לבקר :) יא יופי אחריות זה חשוב אויש תרגישי טוב!!! כבר מסתכל בדיסקורד! בהצלחה עם כל הכאב! 3>
ממש אבל :) אוך זה מחמיא ממש וואו 🥺 גם אני מתגעגע לכולם כאן! זה למה אני מבקר יותר לאחרונה :)
אמאלה אביייי ואמאלה אשלייייייי אוך אני ככ מתגעגע אליהםם -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:11 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ותוםתום
וגיא ודניאל שלא בדיוק פרש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:11 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני אלך לי לישון למרות שראיין בנו"ד, הפעם באמת
לילה טוב אנשים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:13 AM
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוםתום!!!!!!!!!!!!!!! אני ככ מתגעגע אליה/ן אמאלה. ודניאל 🥺🥺🥺 לא דיברתי איתו ככ הרבה זמןןןןן :( וגיא שכחתי מי זה אוף אני סנילי -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:13 AM
|
||||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקיצור, היא אמרה לי להפסיק את כל מה שאני עושה כדי לחפש לאחותי שלושה פרקים לא קיימים אחר כך היא כעסה עליי כי שתיתי פיוז טי שקנינו בכסף שלי כשאמרו לי שזה למחר וזה היה חצי ריק ואחר כך היא לא נתנה לי לקחת אקמול לכאבי מחזור גם אני מתגעגעת אליהם! וואו, היה כיף איתם -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:14 AM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא עדיין מתחבר די הרבה תשלח לו ינשוף והוא יראה תוך כמה ימים מקסימום גיא זה bored forever, אני חושב שאני בייסיקלי היחיד שאשכרה היה בקשר טוב איתו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:14 AM
|
||
אני גם לא זוכרת את גיא, אופס?
תוםתום זו תוםסיוון..? אני סנילית מדי בדיוק דיברתי עם דניאל לפני כמה ימים גאד- -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:15 AM
|
||||||
לילה טוב ורד :)))) לישון זה חשוב ^^
וזה למה אני שמח שיש לי אחות תאומה ולא אחים קטנים. אוף :( מה לעזאזל אוך בהצלחה עם המחזור והכל 💕 הם אנשים ככ מהממים ומושלמים אני אוהב אותם -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:15 AM
|
||||
יאפ, אני חושב שאני היחיד שאשכרה היה איתו בקשר יאפ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:16 AM
|
||||||
הו כאילו, זה באמת מעצבן ואני לא צריכה להזכיר את מה שאמרתי מקודם והכאבי מחזור האמת שלקחתי לפני חצי שעה בערך נראלי כדור כי אמא שלי נרדמה וזה אבל מקודם ממש כאב וזה היה חרא קיבלתם עבודות לקיץ? קיבלתי במתמטיקה עבודה של 33 עמודים ולא התחלתי אותה, אופס? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:17 AM
|
||
*לא מגיב לשירה כי היא לא מדברת איתי*
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:18 AM
|
||
תסתום
אגב, ראיין אני עומדת לצאת ככ נובית עכשיו- אבל איך הסרטון יוטיוב שבחתימה שלך מתחלף? פאק יצאתי נובית כרגע, נכון? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
בהצלחה עם כל זה 3> כן חחח קיבלתי עבודות לקיץ אבל לא התחלתי גם. שלי לא ככ ארוכות כי אני 3 יחל מתמטיקה פשוט 🤷♂️ תגידייי התקבלת לאידיאה? -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
טוב הלכתי לישון
ללט וביוש -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 03:19 AM
|
||||||||||
נע, גם לא הייתי מצליחה עם העומס מגמת פיזיקה, בינה מלאכותית, הדרכה בצופי ים... -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |