![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (138) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:39 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוו צריך להתאים בצלצלים לזוגות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:40 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() אלה הבצלצלים הכי אהובים עלי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו רוזנ יכתוב מאה פעמים: לא ארחיב עוד עמודים
כמו בדוגמה: לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהים, זוג ראשון -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:41 AM
|
||||
קללל לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודיםלא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
שמה כסף שהוא עשה עתק הדבק -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
ועכשיו אלף פעמים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:42 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל באמת ספרת שזה 100?
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:42 AM
|
||||
ואז אני ארצח את העמוד בזה שאני אומר שאני לא ארחיב אותו גאון ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:43 AM
|
||||||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, עשית העתק הדבק -------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר, שלחתי לך הודעה לגבי המסדר, תבדוק. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואווו, תקצרו בקשה
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
רוזנ, זאת הכמות הנכונה למאה פעמים:
לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים לא ארחיב עוד עמודים מקודם עשית לא נכון. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:44 AM
|
||
תפסיקו לצטט חכמים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 11:45 AM
|
||||
פווו 89 נראה לי איבדתי את זה באמצע לעזאזל מה ששעמום עושה לבן אדם -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |