![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 15:57 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלמתי שאני צריכה להכנס למבוך ואני אורזת תיק בשביל זה שמתי בתיק שהיה קטן מאוד בגדים צ'יפס טלפון אוזניות את הספר שקראתי את השמיכה שלי את השעון שתלוי לי על הקיר מחברת ועטים רובה צעצוע של אח שלי שמשמיע קולות ובמפתיע הכנסתי לתיק גם מגבות.
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 15:59 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכתי מתוך שינה ושמתי בתיק:
אוכל, מים, נגן מוזיקה, סוללות, חטיפים, מים, אייפד, מטען נייד והטלפון שלי כמובן. לא היה מקום אז ויתרתי על המטען. כל עוד יש מוזיקה הכל טוב. -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:02 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החזקתי את התיק שהיה בצבע תכלת חזק ביד והרגשתי אותן כאילו אני ממש מלזיקה אותו, פתחתי את עיני לרגע הוא באמת היה ביד שלי.
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:04 PM
|
||
שמתי את התיק בשחור כרגיל על גבי, ובאמת הוא היה שם.
נראה לי שהלכתי מתוך שינה. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:09 PM
|
||
נרדמתי חזרה. לפתע הרגשתי משיכה חזקה מכיוון האצבעות.
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:10 PM
|
||
הלכתי עד שהרגשתי שאני מעופפת.
לשנייה הכל היה בסדר, ואז הרגשתי רצפה קרירה. הנחתי שנפלתי על הרצפה, אז קמתי, סידרתי את שערי, וא הבחנתי במשהו משונה. אני. במבוך. -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:14 PM
|
||
ראשי הסתחרר חזק ניסתי לנשום אבל לא הצלחתי פתחתי את עיני וראיתי מסביבי אותיות מתערבלות.
לפתע הכל נעצר, מצמצתי באור הפתאומי. הייתי במבוך. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:15 PM
|
||
ראיתי בחושך משהו זז.
פתחתי את התיק, הוצאתי את הפנס ואז ראיתי מישהי "היי" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:16 PM
|
||
הסתנוורתי מאור הפנס שכוון אליי "תוזיזי את הפנס מהעיניים שלי"
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:17 PM
|
||
"אוקיי סליחה"
"מי את?" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:19 PM
|
||
הסתכלתי עליה בבלבול "הודיה, את מכירה את המקום הזה?"
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:22 PM
|
||
"לא...."
"אני ישנתי חלמתי על המקום הזה ובום! אני פה" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:24 PM
|
||
"גם אני" אמרתי והתיישבתי על רצפת המבוך "איך קוראים לך?"
-- הסתכלתי והכי הרבה זה שמונה עמודים אז אנחנו יכולות לתקתק את זה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:25 PM
|
||
"ליאור."
"צירוף מקרים מוזר" "איך בכלל הכרת את המבוך? אני דרך משחק בטלפון" _____ נכון! -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Aug 5 2020, 16:28 PM
|
||
"אה
כן... קראתי עליו בספר אבל זה בטח חלום וכשאני אתעורר אני לא יזכור את זה" -- אז קדימה! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |