![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (16) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 07:43 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שאלת שאלה
——————- היית מסתכן/נת עבור תיק עזרה ראשונה ? -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 07:46 AM
|
||
צודקת, טעות.
--------------------- לא, למה מה מת יכול לעשות עם תיק עזרה ראשונה ------------------------------------------------- היית מסתכנ.ת בשביל תיק עם רובים? -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 07:55 AM
|
||
ברור, יעזור לי להרוג מתמודדים אחרים
היית מסתכנ.ת בשביל אפוד מגן? -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 07:57 AM
|
||
אוו, ילדה רצחנית
------------------------ כן, זה יכולה להיות מזכרת מעולה היית מסתכנת בשביל פלאפון? -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:00 AM
|
||
![]() אמ לא , שימוש בו יכול לגלות למתמודדים אחרים איפה אני נמצאת ——————- היית מסתכן עבור תיק עם כרית ושמיכה? -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:01 AM
|
||
ברור, אחרת אפה אני ישן בגיהינום? ברור שאין שם ציפיות!
היית מסתכנת בשביל ערכת איפור מדהימה במחיר מבצע? -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:02 AM
|
||
לאאא הכי יפה טבעי , במקסימום מורחת בוץ על הפנים וקיבלתי מייקאפ מצוין XD
היית מסתכן עבור ספר טוב שאתה אוהב? -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:05 AM
|
||
ברוררר,
במיוחד משחקי הרעב, ככה הייתי מקבל עצות טובות כגון "איך לא לתקוע מישהו על עץ עם קן של צרעות ציד" היית מסתכנת בשביל גלידה? -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:10 AM
|
||
כן בשביל גלידה אני יעשה הכל
היית מסתכנ.ת עבור המבורגר? -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:18 AM
|
||
לא, זה משמין
היית מסתכנת עבור קפה. -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:20 AM
|
||
כן!!!!
משאיר אותי מרוכזת וערנית היית מסתכן עבור אופנוע? -------------------- ![]() יעליייי, עם 4 י'. זֶה לֹא לַגִּיל שֶׁלִּי כָּל הַשִּׂמְחָה הַזּוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 08:22 AM
|
||
בטח, לדרוס את כולםםם
היית מסת כנ.ת עבור ציור מגניב של פיקאסו שהשד יודע מה מצויר שם? -------------------- *יהודה*
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 09:25 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, למה כן?
היית מסתכנ/ת במרחץ הדמים עבור רובה? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 11:07 AM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן (אם הייתי יכול), זה יעזור לי לשרוד
הייתי מסתכנ/ת במרחץ הדמים בשביל 300 חיצים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2020, 11:17 AM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם לקשת.
היית מסתכנ/ת במרחץ השים עבור תיק? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |